Lanaco informacione tehnologije d.o.o.

Lanaco informacione tehnologije d.o.o.

O kompaniji

LANACO je najveća privatna sistem integrator i IT kompanija u Bosni i Hercegovini osnovana 1990. godine. Imamo preko 250 zaposlenih, a neprekidno zapošljavamo nove kadrove. Sedište kompanije je u Banjaluci, a imamo kancelarije u Sarajevu, Beogradu i Zrenjaninu. 

Šta nam je cilj?
Cilj našeg poslovanja je da ponudimo profesionalne i sveobuhvatne usluge kako bismo postigli najviši nivo zadovoljstva klijenata. Svoj status na tržištu izgradili smo postavljanjem visokih standarda kojih se pridržavamo u svom poslovanju. Zbog toga, danas naša referentna lista broji preko 1000 firmi, banaka, vladinih i međunarodnih institucija.

Usluge koje nudimo
Razvijamo softverska rešenja koja omogućavaju upravljanje velikim brojem podataka, visoku pouzdanost, modularnost, te istovremeni rad velikog broja korisnika.
Specijalizovani smo za planiranje, dizajniranje, razvoj, konstruisanje, nadgledanje i održavanje data centara, računarskih i server sala.
Implementiramo i prilagođavamo tehnologije budućnosti za ostvarivanje tehničkih preduslova za uspostavljanje novih poslovnih rešenja klijenta, nadogradnju novih naprednih servisa uz maksimalnu uštedu klijenta.
Imamo obuke iz različitih nivoa i oblasti za korištenje uvedenih rešenja ili razvoj i implementaciju sopstvenih. Isporučujemo standardizovane obuke preporučene od strane svetskih IT firmi, ali i prilagođene obuke, kroz različite formate i programe.

Kontakt

Lanaco informacione tehnologije d.o.o.

  • Sazonova 3
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 108050576
  • Matični broj: 20923130

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.