Le Belier Livnica Kikinda d.o.o.

Le Belier Livnica Kikinda d.o.o.

O nama

 
Le Belier je francuska Grupa koja je specijalizovana za proizvodnju aluminijumskih delova za svetsku automobilsku industriju. Osnovana je 1961. godine u Francuskoj i trenutno je prisutna na 3 kontinenta – Americi, Evropi i Aziji.
U 10 postojećih livnica imamo preko 4000 zaposlenih. U Srbiji smo locirani u Kikindi i uspešno poslujemo već 15 godina. Sarađujemo sa najvećim imenima proizvođača automobila kao što su BMW, Renault i Volkswagen.
Ključne vrednosti kompanije kojih se svakodnevno pridržavamo su: bezbednost i zdravlje na radu, odgovornost, diskusija, transparentnost i inovativnost. Sa tim u vezi, naša kompanija usmerena je na stalni rast i konstantni razvoj svih svojih zaposlenih, kroz različite vidove treninga i obuka u zemlji i u inostranstvu.
Naša kompanija se brine o svojim zaposlenima kroz različite vrste pružanja pomoći i podrške. 

Naši zaposleni

Goran Terzin,
Rukovodilac kvaliteta i MARS sistema

U kompaniju Le Belier došao sam u martu 2011, bez iskustva u radu na sličnim pozicijama. Prvog dana na poziciji Inženjer kvaliteta nisam mogao ni da pretpostavim u kom pravcu će se razvijati moja karijera. S obzirom da je Le Belier internacionalna kompanija, u okviru ove pozicije imao sam priliku da postanem deo tima i usavršavam veštine koje su mi kasnije omogućile da napredujem. Naravno, svega ovoga ne bi bilo da nisam imao podršku i mentorstvo od strane zaposlenih u našoj fabrici i u sestrinskim kompanijama u okviru naše Grupe.

Miroslav Grujić,
Rukovodilac za LEAN proizvodnju i kontinualno unapređenje

U sektor kvaliteta Le Beliera došao sam kada sam imao 22 godine. Nisam znao ništa o autoindustriji i o procesu livenja. Za 7 godina koliko sam proveo u ovom sektoru, imao sam priliku da putujem po celoj Evropi na sastanke sa kupcima i posetim različite fabrike i klijente. Promenio sam nekoliko različitih radnih mesta, gde sam se upoznao sa principima potrošnje i čuvanjem energije, sa vođenjem i organizacijom projekata, dizajnom proizvoda i sa upravljanjem ljudima u okviru projekata. Poslednjih 7 meseci sam na poziciji koju smatram nadogradnjom i nastavkom svega što sam uspeo da naučim na prethodnim pozicijama.

Snežana Srećković,
Rukovodilac lanca snabdevanja i logistike

Želja da postanem deo uspešnog Le Belierovog tima razvila se još u toku prve posete proizvodnom pogonu nakon razgovora za posao. Moja prva godina bila je puna izazova koji su nas još više povezali i podsetili da mi živimo vrednosti naše Grupe. Ovde je svaki dan drugačiji, ohrabreni smo da pronađemo kreativna rešenja i otvoreni za mlade ljude na početku karijere i profesionalce koji mogu da nam pomognu na zanimljivom putovanju do vrha. Lanac snabdevanja u autoindustiji je prilično kompleksan, ali timski rad omogućava da svaka karika funkcioniše savršeno obezbeđujući najviša očekivanja naših kupaca.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

Le Belier Livnica Kikinda d.o.o.

Milosevacki put 34, Kikinda, SRBIJA

Facebook
Twitter