Lear Corporation d.o.o.

Lear Corporation d.o.o.

Making every drive better™

O kompaniji

Lear, globalni lider u automobilskoj tehnologiji u oblasti sedišta i e-sistema, omogućava vrhunsko iskustvo u vozilu za potrošače širom sveta. Lear-ov raznolik tim talentovanih zaposlenih u 38 zemalja vođen je posvećenošću inovacijama, operativnoj izvrsnosti i održivosti. Lear čini svaku vožnju boljom™ pružanjem tehnologije za bezbednija, pametnija i udobnija putovanja. Lear, sa sedištem u Sautfildu u Mičigenu, opslužuje sve veće proizvođače automobila na svetu i zauzima 179. mesto na Fortune 500. Dodatne informacije o Liru dostupne su na lear.com ili na Tvitter-u @LearCorporation.

Kompanija Lear u Novom sadu

Lear Novi Sad pokrenuo je proizvodnju električnih instalacija (kablovskih snopova) za putnička vozila za više proizvođača automobila 2016. godine.

Trenutno  Lear u Srbiji broji blizu 2400 zaposlenih.

Svojim poslovanjem kompanija  je prepoznata kao poželjan poslodavac koji svojim zaposlenima pruža mogućnost napredovanja, ličnog usavršavanja i razvoja karijere.

Vizija i misija

U Liru nas pokreću mogućnosti koje vidimo i naša vizija je da te mogućnosti sprovedemo u delo, da svaki proizvod, svako iskustvo i svaku vožnju učinimo boljim.

Posvećeni smo jedni drugima, našim dobavljačima i našim kupcima, kao i zaštiti životne sredine i pružanju podrške zajednicama u kojima živimo i radimo.

Radeći kao tim, razumevajući potrebe naših klijenata, pokazujući poštovanje, osnažujući druge, donoseći čvrste i pravovremene odluke, ulažući u naš talenat za budućnost i fokusirajući se na dugoročne ciljeve umesto na kratkoročne dobitke, rezultate dobijamo na pravi način


Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Ratno ostrvo 8, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

21140872

PIB

109199461

Broj zaposlenih

> 1000