Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

LECO

LECO logo
Tome Živanovića 79
Paraćin
SRBIJA
035 562 999
20-50
100876079
17253476

LECO


Leco - Više od dve decenije na tržištu. Od osnivanja 1999. Leco se bavi uvozom i distribucijom kozmetike, pažljivo odabranih evropskih kozmetičkih brendova kao i renomiranih domaćih proizvodjača. Prateći najsavremenije svetske trendove u kozmetici i praveći dogovore sa poznatim svetskim kompanijama, nastojimo da neprestano osvežavamo ponudu i proširujemo asortiman koji nudimo na tržištu. Stalno smo prisutni na najznačajnijim sajmovima kozmetike širom sveta. Želja nam je da našim kupcima ponudimo prave proizvode u pravo vreme.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Kandidati koji uđu u najuži krug prilikom selekcije, će biti pozvani na intervju u sedište kompanije (Paraćin) na finalni razgovor. Svaki naredni dolazak kandidata u centralu kompanije će biti plaćen/refundiran od strane firme.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Svesni činjenice da su zaposleni najveća investicija preduzeća, težimo stalnom usavršavanju i poboljšanju kadrovskog potencijala. Trudimo se da naši zaposleni uvek budu u prilici da uče i napreduju. Našim zaposlenima pružamo brojne prednosti i pogodnosti, kao što su prilike za unapređenje karijere, sjajna radna atmosfera i stimulativna zarada. U našoj kompaniji vas čeka okruženje u kojem se trud i zalaganje vrednuju i nagrađuju.
Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom osobom, spremnom za korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.