Legend World Wide

Legend World Wide

Snaga grupacije

O nama

  Kompanija EMINENT d.o.o  poznata je po svojoj robnoj marki "LEGEND WORLD WIDE", liderskom internacionalnom brendu na tržištu modnih proizvoda u kategoriji casual wear-a u našoj zemlji. Sa internacionalnim dizajnom i nepogrešivim kvalitetom mi dizajniramo stil odevanja savremenog čoveka koji zaslužuje svu sofisticiranost odevnog predmeta.
NAŠA VIZIJA: Legend World Wide kao sinonim kvaliteta na poziciji lidera u regionu. 
   NAŠA MISIJA:  Da konstantno poboljšavamo naše proizvode i usluge kako bi što bolje zadovoljili potrebe potrošača. 
Ciljevi naše kompanije jeste kontinuiran rad na utvrđivanju potreba potrošača, kako bi ih što bolje zadovoljili. Unapređenje proizvoda i usluga u skladu sa potrebama potrošača i kompanijskom strategijom tržišnog nastupa. Stvaranje jakog i prepoznatljivog Brenda. Kao i kreiranje atmosfere zajedničke vizije, timskog rada, inovativnosti, motivisanosti i sigurnosti za sve zaposlene. Kompanija EMINENT je osnovana 1990. godine. U početku se bavila trgovinom, da bi 1996. godine započela proizvodnju tekstilnih proizvoda i stvorila danas veoma poznat brend, LEGEND WORLD WIDE. Za nepunih deset godina, kroz vrlo brz i dinamičan rast kompanija EMINENT je od male proizvođačke firme koja je u početku imala 37 zaposlenih, jednu proizvodnu radionicu i jedan prodajni objekat, postala lider na tržištu modnih proizvoda na ovim prostorima sa preko 70 specijalizovanih Legend prodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj i 5000 kvadratnih metara proizvodnog i poslovnog prostora u okviru sedišta u Subotici. Mašine, oprema, kao i procesi proizvodnje su poslednja reč tehnologije i stalno se unapređuju.   Cilj nam je kvalitet i zato prilikom nabavke materijala i gotovih proizvoda sarađujemo sa velikim brojem zemalja širom sveta (Italija, Francuska, Turska, itd.). Više informacija možete pogledati ovde.

Zašto mi?

Aktivacije i radionice

U okviru akcija i promocija marketing tim često osmišljava i realizuje mnoge zanimljive aktivacije i radionice u kojima interaktivno učestvuju kako zaposleni, tako i potrošači. Jedna od takvih aktivacija bila je posvećena džinsu i u okviru nje vikendima su u tržnim centima organizovane zanimljive radionice u okviru kojih su potrošači mogli da personalizuju svoje Legend World Wide džins komade. Radionice poput ove veoma su zanimljive, donose nova poznanstva i nova uzbudljiva iskustva. 

Naši zaposleni

Anamarija Ristić
Web shop asistent

Prvi susret sa radom za brend Legend World Wide imala sam prošle godine tokom stručne prakse organizovane od strane Fakulteta za medije i komunikacije. Za vreme prakse upoznala sam sjajan tim ljudi i naučila na koji način da primenim teoretska znanja u izazovnom poslovnom okruženju. Godinu dana kasnije kao student završne godine dobila sam priliku da se zaposlim i postanem deo Legend World Wide tima na poziciji web shop i marketing asistenta. Činjenica da radite u okruženju koje vam daje mogućnost da se razvijate i podršku u daljem školovanju prava je privilegija. U ovom digitalnom vremenu online prodaja jedna je od značajnijih karika u prodaji vodećih brendova sa kojima idemo u korak, te je moje glavno zaduženje upravo web shop. Radom na web-u dobila sam mogućnost da stičem nova znanja i veštine, dok kao saradnik u marketing prostor iskazujem svoje kreativne veštine i učestvujem u zanimljivim projektima.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/legendww?fref=ts
Legend World Wide legendww 30 Aug 2019, 14:28
Jeans će uvek biti IN, a LWW sinonim kvalitetnog i modernog jeansa. ▶️https://t.co/hvwWQw9cCY https://t.co/hIg0qDwnSF
Legend World Wide legendww 16 Jul 2019, 13:53
Dodatnih -20% popusta na određene artikle! 👇https://t.co/QAmNGO1F8d https://t.co/r1YorAvE95
Legend World Wide legendww 20 Jun 2019, 15:40
Sezonsko sniženje do -50% je počelo! 😎 https://t.co/D93uD387Kb https://t.co/NWvFQ2IGrR
Legend World Wide legendww 09 Apr 2019, 13:00
This is how we do it. 🔥 Nova kolecija proleće/leto 2019 je u prodaji➡️https://t.co/hvwWQw9cCY https://t.co/zxdXmp4AgQ
Legend World Wide legendww 15 Mar 2019, 10:18
Smela, jedinstvena i upečatljiva...nova LWW kolekcija➡️https://t.co/hvwWQw9cCY https://t.co/IaTdTTK3TU

Kontakt

Legend World Wide

Ber Imrea 3-5, Subotica, SRBIJA

​https://www.legend.rs/

Facebook
Twitter