Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.
Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.

Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o  je deo Leoni Grupe i osnovana je 2009. godine kada je počela sa radom fabrika u Prokuplju. 2014. godine u Malošištu, u opštini Doljevac, otvorena je druga fabrika, a sredinom 2017. godine počela je sa radom treća fabrika u Srbiji - u Nišu. U avgustu 2018. godine kompanija je počela izgradnju četvrte fabrike, u Kraljevu, najveću u okviru Divizije kablovskih sistema.


Kompanija Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.  proizvodi kablovske setove za svetske proizvođače premium automobila. LEONI Srbija ima više od 13.000 zaposlenih i najveći je poslodavac u industrijskom sektoru u zemlji.


Kao društveno odgovorna kompanija koja brine i o lokalnoj zajednici u kojoj posluje, LEONI Srbija pomaže škole, vrtiće, sportske klubove, decu sa smetnjama u razvoju, zdravstvene i ustanove kulture.


LEONI Srbija brine i ulaže u mlade, jer verujemo da su obrazovani i kvalifikovani ljudi najveći resurs koji jedna kompanija može da ima.  Posebnu pažnju posvećujemo razvoju svojih zaposlenih, stalno ulažući u njih kroz različite vrste treninga i obuka. Kompanija LEONI Srbija je među 5 najvećih izvoznika u zemlji.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Ukoliko ste u potrazi za poslom, a svoje radno mesto ste prepoznali unutar naše kompanije, sledeći korak je upoznavanje sa našim procesom regrutacije i selekcije.

Zavisno od pozicije za koju aplicirate, dinamika ovog procesa se može razlikovati.


Ukoliko vas zanima rad u proizvodnji:

Prijavom na Infostud oglas dolazite u kontakt sa našim HR timom za regrutaciju i selekciju kandidata.
Nakon pregleda svih pristiglih prijava, naš tim će vas kontaktirati, upoznati sa pozicijom i uputiti na dalji proces selekcije.

Ono što izdvajamo i čime povećavamo vaše šanse za zaposlenje -  prethodno radno iskustvo u auto industriji nije neophodno.

Veoma smo ponosni na uspostavljen on-boarding sistem u kompaniji koji podržava naš HR tim, gde novozaposleni imaju priliku da prođu teorijsku i praktičnu obuku u našem Trening centru kako bi se upoznali sa budućim procesima na kojima će raditi.

Nakon uspešnog završetka obuke, zaposleni se upućuje na svoje radno mesto gde se upoznaje sa svojim nadređenim, timom i radnim zadacima.

Početak rada u proizvodnji je često stepenik više ka napredovanju.

Putem naših internih konkursa svakom zaposlenom se pruža šansa da se prijavi na otvoreni konkurs i pokaže nam zašto je baš on/ona pravi kandidat za tu poziciju.


Pronalazite sebe na nekoj drugoj poziciji:


Ukoliko mislite da vaše prethodno radno iskustvo možete nadograditi zaposlenjem kod nas ili stvoriti neko novo, prijavom na Infostud oglas za poziciju koja vam zvuči kao prava prilika za vas, dobijate šansu da stupite u kontakt sa našim HR timom i time se detaljnije informišete o svim pojedinostima same pozicije.

Kada dobijemo vašu prijavu, prvi telefonski kontakt je kratko upoznavanje kandidata sa pozicijom za koju je zainteresovan, predlaganje termina za intervju i zakazivanje istog.

U zavisnosti od pozicije za koju aplicirate, možete proći više krugova procesa selekcije.

Na intervjuu imate priliku da se detaljnije informišete o uslovima rada koje kompanija nudi, kao i da dobijete odgovore na sva pitanja koja su vam u tom trenutku bitna. Ukoliko se nekih pitanja setite naknadno, putem kontakt telefona/e-mail adrese možete dobiti povratnu informaciju našeg tima koji vam je uvek na raspolaganju.

Ono što je zajedničko za sve pozicije tokom procesa selekcije, jeste činjenica da kandidat povratnu informaciju može očekivati u periodu od dve do četiri radne nedelje.


Postanite deo našeg uspešnog tima!

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Pane Đukića 1, Prokuplje, Srbija

Kontakt
Matični broj

20521694

PIB

106059076

Broj zaposlenih

> 1000