Levi9 Technology Services
Levi9 Technology Services

Levi9 Technology Services

We empower you to grow and excel!

O kompaniji

Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services.


Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo iz razvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom svih prethodnih godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi. 


Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 je ušao sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 700+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina. 


Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim. Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje.


 

Join the magic number! 

Priznanja

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

Ova kompanija "Otvara vrata" za srednjoškolce

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - 3. mesto

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - 3. mesto

Beneficije

Proces selekcije

Upoznajte se sa procesom selekcije u kompaniji Levi9.

Selekcija se odvija online i u prostorijama Levi9.

Vesti i Blog

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

: Trifkovićev trg 6; : Bulevar Vojvode Bojovica 4G; : Kralja Petra I 2;, ,, Srbija

Kontakt
Matični broj

20052040

PIB

103941306

Broj zaposlenih

501 - 1000