Levi9 Technology Services

Levi9 Technology Services

Poslovi

JavaScript Developer Junior

Zrenjanin

rok 14.11.2020.

JavaScript Developer

Novi Sad

rok 13.11.2020.

Medior JavaScript/React Developer

Novi Sad

rok 13.11.2020.

Medior/Senior JavaScript Developer

Belgrade

rok 11.11.2020.

DevOps Engineer

Belgrade

rok 11.11.2020.

JavaScript Developer Junior

Beograd

rok 11.11.2020.

Agile Delivery Manager

Novi Sad

rok 05.11.2020.

Medior DevOps Engineer

Novi Sad

rok 31.10.2020.

Azure Cloud Engineer

Belgrade, Novi Sad

rok 29.10.2020.

Experienced JavaScript Developer

Novi Sad

rok 28.10.2020.

Priznanja

O nama

 Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services. 

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo izrazvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom petnaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi. 

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina. 

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim. 

 

Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje. 
 

Join the magic number! 
 

Zašto mi?

Čovek se uči dok je živ, a u krizi posebno

Pandemija je 2020. godinu okrenula naglavačke. Toliko dugo je sve drugačije, da nova postavka stvari polako postaje nešto na šta smo se navikli. Čini se da je najčešće korišćena fraza u proteklom periodu „adopting to new normal“. A šta je za Najnere novo normalno?

Posao smo organizovali da „šljaka od kuće“ u nekoliko dana. Nije bilo nikakvih problema, produktivnost stabilna. Planirani meet-up smo „popeli na oblak“ i to još u martu, dok webinari nisu okupirali digitalni prostor. Onlajn smo organizovali i Happy Hour druženja, a kada je više od polovine Najnera reklo da želi onlajn sesije razmene znanja – sve kockice su se (virtuelno) posložile.

Učenje ne sme da stane.
Naučili smo dosta iz situacije na koju smo se agilno i lako adaptirali, ali želimo da učimo još!

U prethodnom periodu pokrenuli smo novi format – eMeet, kao baš našu kombinaciju vebinara i podkasta. U dve eMeet sesije Najneri su pričali o tome „Zašto volim IF iskaz“ i kako tačno funkcioniše „Remote Product Discovery“. Glavni i odgovorni za deljenje znanja bili su Karlo Salai, softver arhitekta i Maja Tričković, menadžerka za isporuku projekata.

Karlo je tokom svoje karijere imao prilike da se sretne, između ostalog, sa monolitnim resenjima u SQL-u, mrtvim petljama, direktnim izmenama na produkciji, shizofrenom upotrebom paterna, distribuiranim haosima i nepostojećim backlog-ovima. Iz tih susreta je, kaže, izašao koliko-toliko neozleđen.

Zašto volim IF iskaz - IF iskaz je toliko intuitivan, dobro poznat i prirodan da ga prečesto prihvatamo zdravo za gotovo. Takođe, misli su nam toliko u paternima, cloud-u, eventima i microservisima da naš voljeni IF ostaje zapostavljen. Želja je da mu ukažemo pažnju i pružimo ljubav koju zaslužuje kao vid zahvanosti za sve ono što je pružio programerskoj zajednici decenijama unazad. Ideja je da zajedno sagledamo IF i saznamo zašto nas je učinio boljim programerima.”

Maja je Delivery Manager sa preko pet godina iskustva u Levi9. Izuzetno vredna, posvećena, poznata je i kao "Jira guru". Ovog proleća je ipak, po prvi put, radila Collaborative workshop sa klijentom. Dva tima su u dva dana radila na zajedničkom cilju, svako od svoje kuće, a novi pristup i nekoliko input dokumenata kasnije, rezultat je bio estimirani beklog i plan. Maja kaže da je ovo iskustvo bilo sjajno i dragoceno, pa je na eMeet sesiji podelila utiske.

Product discovery je važna tema kojom se bavimo poslednjih nekoliko godina. U novonastaloj situaciji, mnogi znani koncepti rada će se trajno, ili makar dugoročno menjati – razdvojeni smo fizički, imamo manje vremena, online sesije je izazovnije voditi i pratiti, teže je održati fokus i uklopiti kalendare. S druge strane, sada možda više nego ikada – važno nam je i da ostanemo povezani, da “od manjeg napravimo više” i nastavimo da budemo fokusirani na vrednost.“  

To koliko je ovaj format postao omiljen među Najnerima govori i činjenica da za jul imamo još dva zakazana eMeet-a! Da, u sred sezone odmora, učenje ne odmara. Nikola Matković i Aleksandra Kuridža će deliti svoje znanje u sesiji „AWS Serverless“, dok će Miro Zorboski i Stefan Halapa održati sesiju na temu „Reactive programming in practice with Project Reactor“.

Takođe, za Levi9 akademiju Kristina Miljković i Milica Vidović iz Talent tima kreirale su dva nova kursa, koja su sada dostupna na platformi Udemy for Business.

Kristina je autorka kursa “How to conduct interview – guideline”, koji je interesantan svima koji su uključeni u proces selekcije u Levi9 - od HR profesionalaca, preko tehničkih lica koji vode intervjue, do hiring menadžera. Tema je intervju u svetlu jedne od najpouzdanijih tehnika selekcije kandidata, uz objašnjavanje važnosti kompetencija i predstavljanje načina za njihovo procenjivanje, a zatim i konkretnih postupaka kako intervju sprovodimo u našoj kompaniji uz savete kako izaći na kraj sa najčešćim izazovima koji se u ovom procesu javljaju.

Milica je u kursu "REBT in the workplace" objasnila pojam "Rational Emotive Behavior Therapy" i terapijske principe zasnovane na uverenju da nije "događaj ono što nas uznemirava nego pogled koji imamo na njega" (Epictetus). REBT je psihoterapijski pravac koji ima polaznu osnovu da mišljenje u najvećoj meri utiče na osećanja i ponašanje, a Milica je imala cilj da Najnerima pruži saznanja o REBT-u koja će iskoristiti da bolje upravljaju reakcijama i efikasno se suočavaju sa izazovnim situacijama.

Učenje u Levi9 je kompas za sve akcije. Formalno, neformalno, kroz različite formate i na mnoge načine. U svakoj fazi karijere, Levi9 je mesto gde je moguće učiti i napredovati.
 
Reason 587: We let you develop yourself in every phase of your career. #999reasons

Naši zaposleni

Miroslav Radujkov, Java TL & Department Manager


U kompaniji Levi Nine zaposlio sam se početkom 2008. godine, kao Junior Java Developer. Od samog početka imao sam privilegiju da radim na zanimljivim projektima, u okviru kojih sam upoznao izvanredne kolege koje su mi uvek omogućavale da naučim nešto novo i korisno. Takođe, imao sam sreću da radim sa odličnim Delivery Manager-ima i Scrum Master-ima od kojih sam mnogo naučio (i dalje učim) na polju soft skill-ova i kako uspešno sarađivati sa različitim tipovima klijenata. To mi je omogućilo da sebe izgradim kao Technical Team Leader-a i Department manager-a, pozicije na kojima se trenutno nalazim.
 
Preporučujem našu kompaniju kao mesto gde ćete zaista imati priliku da radite u zdravoj radnoj atmosferi, gde će vas kolege uvek podržavati i uvažavati vaše mišljenje i gde ćete moći da se sretnete sa širokim spektrom zanimljivih i izazovnih projekata i tehnologija. Kroz svakodnevni rad na projektu, zajedničke slatke i one manje slađe "muke", ali i raznovrsne aktivnosti van radnog vremena, imaćete priliku da upoznate i ostvarite prijateljstva sa sjajnim ljudima, koji i predstavljaju snažan temelj naše kompanije.

Nemanja Karanovic, Test architect i Department Manager


U kompaniji Levi Nine sam od 2012.godine. Odmah nakon fakulteta zaposlio sam se na poziciji junior test developera, gde sam stekao jako dobro znanje iz ove oblasti. Uz kolege koje su mi bile konstantna podrska veoma brzo sam napredovao i od prosle godine poverena mi je odgovornost da budem na poziciji Department manager-a. Sada imam priliku da ja budem taj koji deli znanje i trudim se da budem velika podrska svom timu.

​Preporucujem Levi Nine svima pre svega zbog mogućnosti učenja, napredovanja, zbog korišćenja novih tehnologija. Ovde vas očekuje zdrava radna sredina i osim posla steci cete sjajne prijatelje i imati priliku za druzenja i nezaboravne zajednicke trenutke.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Levi9Serbia/

Kontakt

Levi9 Technology Services

Novi Sad: Trifkovićev trg 6    , Beograd: Žorža Klemansoa br.19     , Zrenjanin: Kralja Petra Prvog br.2

jobs-serbia@levi9.com

https://www.levi9.com/

021 21 555 05
Facebook
Twitter