Levi9 Technology Services-logo

Levi9 Technology Services

Levi9 Technology Services-bg

O kompaniji

 Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services. 


Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo izrazvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom petnaest godina uspešnog poslovanja sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi. 


Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina. 


Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim. 


 


Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje. 

 


Join the magic number! 

Priznanja

VRH poslodavac u IT industriji 2019 – top 10

VRH poslodavac u IT industriji 2019 – top 10

Beneficije

Rad na daljinu

Kompanijski popusti

Obezbeđena oprema za rad

Obezbeđen parking

Hrana i piće

Timska druženja

Zabavni sadržaj

Wellness

Proces selekcije

Upoznajte se sa procesom selekcije u kompaniji Levi9.

Kompanijski brendovi

Kontakt

Levi9 Technology Services

Levi9 Technology Services

Društvene mreže

Adresa

Novi Sad: Trifkovićev trg 6 Beograd: Žorža Klemansoa 19 Zrenjanin: Kralja Petra I 2

., Srbija

Matični broj

20052040

PIB

103941306

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.