Lidea seeds

Lidea seeds

O kompaniji

Oд  1.септембра 2020, брендови „EURALIS Semences“ i „CAUSSADE Semences groupe“, припадају новој интернационалној компанији ЛИДЕА, већ сада једној од топ десет семенских компанија глобално.

Удруживање је настало из жеље две компаније да искористе своје комплементарности у погледу биљних врста, истраживања, произвођачких постројења и тржишта.

У бизнису са јаком конкуренцијом, ово удруживање даје неколико предности. Као прво, омогућава новој компанији да достигне величину, јер се удруживања компанија повећавају последњих година.

Сходно томе, очекујемо да Лидеа брзо достигне водеће позиције захваљујући својој комплементарној понуди, мрежи произвођача и произвођачких капацитета у Француској и шире.

Прва мисија компаније Лидеа је да стварамо, у близини свог екосистема, прилагођене и одрживе сорте и хибриде мноштва биљних врста које стварају додатну вредност током целе године, уз подршку пољопривредницима у еволуцији пољопривредне праксе и променама, водећи рачуна о профитабилности њихових фарми и газдинстава.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Danila Kisa 3A, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20608145

PIB

106468653