Naš Lidl Platz

Lidl Srbija KD
Lidl Srbija KD
27.05.2019
Prilikom preseljenja u naše novo i moderno kancelarijsko okruženje u Novoj Pazovi, naš Lidl HQ smo od milja imenovali Lidl Platz. Nazvano i mestom za sve naše ljude, Lidl Platz je osmišljen tako da se na njemu svi osećamo kao kod svoje kuće. Prozračan i prohodan, naš open space kancelarijski prostor opremljen je ne samo najmodernijim već i ergonomski funkcionalnim nameštajem, gde svako ima mogućnost da svoj radni kutak organizuje onako kako mu najviše odgovara. Svi resursi koje imamo na raspolaganju na Lidl Platzu predviđeni su da nam olakšaju rad — od malih i velikih interaktivnih sala za sastanke, kreativnih inkubatora, otvorenih punktova i saća za neformalne sastanke, prostorija za telefonske pozive, konferencijskih sala, do soba za štampanje, edukativnog centra i čitaonice. Automatizovani sistemi klime, rasvete i žaluzina, tehnologija za efikasnu uštedu vode i električne energije, efikasna toplotna izolacija i led rasveta samo su neki od faktora koji su nam doneli i prvi LEED Platinum sertifikat u Srbiji za zelenu gradnju. Posebno smo ponosni i na paperless sistem rada u kome radne procese vodimo elektronski uz što manju upotrebu papira, kao i na metode koje koristimo za razdvajanje i sortiranje otpada.

Kako su nam naši zaposleni ipak prioritet, funkcionalne sadržaje dopunili smo i onim zabavnim. Tako se u našim savremenim kuhinjicama koje se nalaze na svakom spratu, pored frižidera, mašina za pranje sudova, mikrotalasnih rerni i blendera, u kojima posebno uživamo moćnim voćnim sredama, nalaze i stolovi za stoni fudbal i automati za kafu i grickalice. Tu je i naša prostrana terasa za one koji predah vole da naprave na svežem vazduhu, a da bismo tokom pauze za ručak uživali u sveže pripremljenim kuvanim obrocima dovoljno je samo da se zaputimo do naše kantine gde nas svakodnevno čeka novi i slastan izbor jela i poslastica. 

Ko svoje vreme pre, tokom ili nakon posla, više voli da posveti sportskim aktivnostima, može samo da se spusti do naše teretane gde se pored sprava za kardio program, vreće za boks, nalazi i sto za stoni tenis kao i deo u kome naše drage koleginice i kolege "zumbaju" kad god im se ukaže prilika.


Ostali blog tekstovi poslodavca