Lidl Srbija KD
Lidl Srbija KD

Lidl Srbija KD

O kompaniji

Lidl je najveći evropski diskontni lanac. Zajedno sa Kauflandom, Lidl čini deo Švarc grupacije čije sedište se nalazi u Nemačkoj.
Lidl Srbija KD započinje poslovanje 2010. godine registrovanjem prvog zaposlenog u Srbiji. Njemu se 2011. godine pridružuju još tri nova člana tima. Kupuju se lokacije, Lidl tim raste, grade se naši objekti. U avgustu 2017. godine selimo se iz privremenih kancelarija na Tošinom bunaru u naš HQ, pametnu zgradu u Novoj Pazovi, a  juna 2018. godine odmah pored našeg HQ-a svečano otvaramo i Logistički centar. U oktobru 2018. otvorili smo vrata prvih prodavnica potrošačima u Srbiji i tu naša priča tek počinje. Sa stalnim otvaranjem novih prodavnica širom Srbije, raste i naš Lidl tim. Trenutno nas ima više od 2.200 i raduje nas to što će nas u budućnosti biti još više. Da bi tako veliki tim radio kao jedno, potrebno je da postoji dobar i uređen sistem sa jasno definisanim procesima, vrednostima i principima rukovođenja. Zato volimo da kažemo da naš uspeh nije tajna, uspeh je naš sistem.
Društvena odgovornost je takođe jako bitan segment našeg poslovanja. Snosimo ekonomsku, društvenu i ekološku odgovornost za naše svakodnevne aktivnosti.  U odnosu na naše trenutne aktivnosti, svoju odgovornost ostvarujemo brigom o društvenoj i životnoj sredini, sortiranjem otpada, zelenom gradnjom, donacijama, ali i brigom o zaposlenima.
Kako Lidl pokreću ljudi, važno nam je da svi zaposleni u Lidlu budu zadovoljni i da rade u uslovima u kojima mogu da ostvare svoj pun potencijal. Stoga smo dobrobit naših zaposlenih stavili na prvo mesto i njoj posvetili ne samo veliki broj projekata, već i celo jedno odeljenje u Ljudskim resursima – Briga za zaposlene. Prioriteti su nam stvaranje dobre atmosfere za rad, posvećeno i temeljno uvođenje u rad i razvoj zaposlenih prema njihovim ličnim ambicijama i afinitetima. Saznaj više na linku https://karijera.lidl.rs/mi-smo-lidl#saznaj-vise-o-lidlu-srbija

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Beneficije

Proces selekcije

Kako bismo tvoje podatke obradili na adekvatan način, neophodno je da se za posao prijaviš preko naše karijerne stranice https://karijera.lidl.rs/pretraga-otvorenih-pozicija

Proces nije komplikovan i traje par minuta, a osigurava da tvoja prijava stigne do nas i da dobiješ povratnu informaciju. Korake prijave pogledaj na linku https://karijera.lidl.rs/nacin-prijave.

Procesu regrutacije i selekcije pristupamo transparentno, profesionalno i objektivno vodeći se najboljom praksom iz oblasti ljudskih resursa. Standardizovan proces selekcije novih zaposlenih obavljamo kroz saradnju sektora ljudskih resursa i stručnog sektora u kome se kandidat zapošljava. Kako izgleda proces selekcije možeš pogledati na https://karijera.lidl.rs/nacin-prijave/koraci-procesa-selekcije.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Prva južna radna 3, Nova Pazova, Srbija

Kontakt
Matični broj

20699264

PIB

106884584

Broj zaposlenih

> 1000