Lidl Srbija KD-logo

Lidl Srbija KD

Lidl Srbija KD-bg

O kompaniji

Lidl je najveći evropski diskontni lanac. Zajedno sa Kauflandom, Lidl čini deo Švarc grupacije čije sedište se nalazi u Nemačkoj.
Lidl Srbija KD započinje poslovanje 2010. godine registrovanjem prvog zaposlenog u Srbiji. Njemu se 2011. godine pridružuju još tri nova člana tima. Kupuju se lokacije, Lidl tim raste, grade se naši objekti. U avgustu 2017. godine selimo se iz privremenih kancelarija na Tošinom bunaru u naš HQ, pametnu zgradu u Novoj Pazovi, a  juna 2018. godine odmah pored našeg HQ-a svečano otvaramo i Logistički centar. U oktobru 2018. otvorili smo vrata prvih prodavnica potrošačima u Srbiji i tu naša priča tek počinje. Sa stalnim otvaranjem novih prodavnica širom Srbije, raste i naš Lidl tim. Trenutno nas ima više od 2.200 i raduje nas to što će nas u budućnosti biti još više. Da bi tako veliki tim radio kao jedno, potrebno je da postoji dobar i uređen sistem sa jasno definisanim procesima, vrednostima i principima rukovođenja. Zato volimo da kažemo da naš uspeh nije tajna, uspeh je naš sistem.
Društvena odgovornost je takođe jako bitan segment našeg poslovanja. Snosimo ekonomsku, društvenu i ekološku odgovornost za naše svakodnevne aktivnosti.  U odnosu na naše trenutne aktivnosti, svoju odgovornost ostvarujemo brigom o društvenoj i životnoj sredini, sortiranjem otpada, zelenom gradnjom, donacijama, ali i brigom o zaposlenima.
Kako Lidl pokreću ljudi, važno nam je da svi zaposleni u Lidlu budu zadovoljni i da rade u uslovima u kojima mogu da ostvare svoj pun potencijal. Stoga smo dobrobit naših zaposlenih stavili na prvo mesto i njoj posvetili ne samo veliki broj projekata, već i celo jedno odeljenje u Ljudskim resursima – Briga za zaposlene. Prioriteti su nam stvaranje dobre atmosfere za rad, posvećeno i temeljno uvođenje u rad i razvoj zaposlenih prema njihovim ličnim ambicijama i afinitetima. Saznaj više na linku https://karijera.lidl.rs/mi-smo-lidl#saznaj-vise-o-lidlu-srbija

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Obuke, konferencije

Obezbeđena oprema za rad

Porodica i roditeljstvo

Timska druženja

Edukacija, profesionalni razvoj

Sport i rekreacija

Organizovan prevoz

Hrana i piće

Proces selekcije

Kako bismo tvoje podatke obradili na adekvatan način, neophodno je da se za posao prijaviš preko naše karijerne stranice https://karijera.lidl.rs/pretraga-otvorenih-pozicija

Proces nije komplikovan i traje par minuta, a osigurava da tvoja prijava stigne do nas i da dobiješ povratnu informaciju. Korake prijave pogledaj na linku https://karijera.lidl.rs/nacin-prijave.

Procesu regrutacije i selekcije pristupamo transparentno, profesionalno i objektivno vodeći se najboljom praksom iz oblasti ljudskih resursa. Standardizovan proces selekcije novih zaposlenih obavljamo kroz saradnju sektora ljudskih resursa i stručnog sektora u kome se kandidat zapošljava. Kako izgleda proces selekcije možeš pogledati na https://karijera.lidl.rs/nacin-prijave/koraci-procesa-selekcije.

Kompanijski brendovi

Kontakt

Lidl Srbija KD

Lidl Srbija KD

Društvene mreže

Adresa

Prva južna radna 3

Nova Pazova, Srbija

Matični broj

20699264

PIB

106884584

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.