Linglong International Europe D.o.o.-logo

Linglong International Europe D.o.o.

THE WORLD AT YOUR REACH

Linglong International Europe D.o.o.-bg

O kompaniji

          Sve od osnivanja 1975. godine, nakon više od 40 godina neprekidnog napretka, Shandong Linglong Tire se neprekidno razvijao u globalnog proizvođača specijalizovanog za proizvodnju pneumatika koji je ujedinjenim duhom težio ka prvoklasnom kvalitetu. Kompanija trenutno ima šest institucija za istraživanje i razvoj, sedam proizvodnih baza i više od 16.000 zaposlenih širom sveta, a njeni proizvodi našli su široku upotrebu na putničkim i teretnim vozilima, kao i na građevinskoj mehanizaciji.

          Linglong je izgradio raznovrstan sistem brendova za različita tržišta, uključujući Linglong, Atlas, Evoluxx, Leao, Shanling, Benchmark i dr. brendove.Proizvodi su dostupni u 173 zemlje i regiona širom sveta i uspešno su ušli u sistem svetskih dobavljača za svetski poznate proizvođače automobile kao što su Hongqi, Audi, Volkswagen, Ford, Renault-Nissan-Mitsubishi, FAW Jiefang i Geely, obezbeđujući OE gume za preko 100 proizvodnih baza 60 renomiranih proizvođača automobila. Linglong Tire je 6. jula 2016. godine listiran i na Šangajskoj berzi.

          Prikupljajući saznanja iz sveta, Linglong ostvaruje naučni i tehnološki razvoj. S tim ciljem, kompanija je osnovala centre za istraživanje i razvoj širom sveta: u Džaojuenu, Jentaju, Pekingu, Šangaju, Nemačkoj i SAD-u, zajedno sa nacionalnim centrima za industrijski dizajn, nacionalno priznatim tehnološkim centrima i laboratorijama. Linglong je oformio integrisani model za istraživanje i razvoj koji pokriva ceo svet.

          U cilju promovisanja visokog kvaliteta i povećanja konkurentnosti brenda na globalnom tržištu, Linglong formulisao strategiju 6 + 6 sa namerom da izgradi 6 proizvodnih baza u Kini kao i 6 proizvodnih baza u inostranstvu. Kompanija trenutno ima pet kineskih proizvodnih baza u Džaojuenu, Dedžou, Liudžou, Guansiju i Čangčunu (u izgradnji) i dve inostrane proizvodne baze na Tajlandu i u Srbiji. Kamen temeljac fabrike Linglong International Europe u Zrenjaninu, koja je trenutno u izgradnji, položen je u martu 2019. godine. Ovo je prva fabrika kompanije Linglong koja se nalazi izvan granica Azije.

          Kompanija Linglong promoviše i sportske događaje i klubove. Postao je partner i sponzor na rukavu fudbalskog kluba Volfsburg , kao i zvanični partner Juventusa. Pored toga, bio je sponzor Kineskog šampionata u trkama kamiona, Kineskog grand relija, Kineske odbojkaške lige,a 2018. godine formirao je Atlas drifting tim, koji je zahvaljujući posebno ispitanim i razvijenim trkačkim gumama učestvovao na D1 GRAND PRIX u Japanu i Kini.

          Kompanija je i sponzor Super lige Srbije za period od 2019. do 2022. godine i sponzor kluba Tampa Bay Lightning od 2019. do 2020. godine. Imajući u vidu značaj zdravog razvoja mladih, Linglong organizuje košarkaški trening kamp i Wolfsburg školu fudbala, na taj način promovišući sport među najmlađima.

         Linglong širom sveta aktivno preuzima društvenu odgovornost, pomaže zahvaćenima u katastrofama, brine o životnoj sredini, a donacijama i stipendijama podstiče školovanje talentovanih učenika i studenata. Kompanija Linglong je dugi niz godina nagrađivana kao kineska kompanija sa najvećom društvenom odgovornošću u naftnoj i hemijskoj industriji.

Beneficije

Kompanijski popusti

U narednom periodu kompanija će za zaposlene kojima je to neophodno obezbediti odlično opremljene stanove, čiji će zakup biti niži od tržišne ponude.

Organizovan prevoz

Nakon što se na određenoj ruti zaposli dovoljan broj ljudi, kompanija obezbeđuje prevoz, kako bi zaposlenima olakšala dolazak i odlazak sa posla.

Obezbeđena oprema za rad

U skladu sa pozicijom, kompanija zaposlenom dodeljuje službeni broj telefona i snosi određeni deo telefonskih troškove, u cilju nesmetanog odvijanja rada. Zaposleni dobijaju i računare za rad.

Godišnji odmor i slobodni dani

Kompanija nudi kompetitivan broj dana godišnjeg odmora. Osim zakonski obaveznih 20 dana, nudimo dodatnih 1-5 dana godišnjeg odmora, ukupno 20-25 dana.

Edukacija, profesionalni razvoj

Za sve zaposlene uspostavljen je stimulativan mehanizam profesionalnog razvoja,uključujući razvoj karijere i unapređenje organizacionih sposobnosti. U kompaniji Vas čekaju različite mogućnosti za povećanje zarade i veliki prostor za napredovanje.

Nagrade, bonusi, pokloni

Kompanija zaposlenima koji u toku meseca nisu odsustvovali sa rada isplaćuje bonus za prisutnost,a onima koji tokom meseca efikasno rade, dostižu zadate ciljeve i daju značajan doprinos kompaniji isplaćuje se kompetitivan iznos KPI bonusa. Svi zaposleni dobijaju poklon za rođendan i godišnjice zaposlenja, a deca zaposlenih mlađa od 15 godina dobijaju božićne/novogodišnje paketiće.

Timska druženja

Kompanija periodično organizuje razne vrste team building događaja, uključujući sportske aktivnosti, gledanje utakmica, u cilju razvoja timskog duha i osećaja pripadnosti kompaniji.

Obuke, konferencije

Deo budžeta kompanije namenjen je obuci zaposlenih. U skladu sa svojom pozicijom zaposleni mogu izabrati eksterne obuke u cilju profesionalnog usavršavanja, obuke iz oblasti menadžmenta, stranih jezika, itd.

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

Linglong International Europe D.o.o.

Linglong International Europe D.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2/IX

Zrenjanin, Srbija

Kontakt

069/888-01-55

Matični broj

21433896

PIB

111157429

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.