Linglong International Europe D.o.o.
Linglong International Europe D.o.o.

Linglong International Europe D.o.o.

THE WORLD AT YOUR REACH

O kompaniji

          Sve od osnivanja 1975. godine, nakon više od 40 godina neprekidnog napretka, Shandong Linglong Tire se neprekidno razvijao u globalnog proizvođača specijalizovanog za proizvodnju pneumatika koji je ujedinjenim duhom težio ka prvoklasnom kvalitetu. Kompanija trenutno ima šest institucija za istraživanje i razvoj, sedam proizvodnih baza i više od 16.000 zaposlenih širom sveta, a njeni proizvodi našli su široku upotrebu na putničkim i teretnim vozilima, kao i na građevinskoj mehanizaciji.

          Linglong je izgradio raznovrstan sistem brendova za različita tržišta, uključujući Linglong, Atlas, Evoluxx, Leao, Shanling, Benchmark i dr. brendove.Proizvodi su dostupni u 173 zemlje i regiona širom sveta i uspešno su ušli u sistem svetskih dobavljača za svetski poznate proizvođače automobile kao što su Hongqi, Audi, Volkswagen, Ford, Renault-Nissan-Mitsubishi, FAW Jiefang i Geely, obezbeđujući OE gume za preko 100 proizvodnih baza 60 renomiranih proizvođača automobila. Linglong Tire je 6. jula 2016. godine listiran i na Šangajskoj berzi.

          Prikupljajući saznanja iz sveta, Linglong ostvaruje naučni i tehnološki razvoj. S tim ciljem, kompanija je osnovala centre za istraživanje i razvoj širom sveta: u Džaojuenu, Jentaju, Pekingu, Šangaju, Nemačkoj i SAD-u, zajedno sa nacionalnim centrima za industrijski dizajn, nacionalno priznatim tehnološkim centrima i laboratorijama. Linglong je oformio integrisani model za istraživanje i razvoj koji pokriva ceo svet.

          U cilju promovisanja visokog kvaliteta i povećanja konkurentnosti brenda na globalnom tržištu, Linglong formulisao strategiju 6 + 6 sa namerom da izgradi 6 proizvodnih baza u Kini kao i 6 proizvodnih baza u inostranstvu. Kompanija trenutno ima pet kineskih proizvodnih baza u Džaojuenu, Dedžou, Liudžou, Guansiju i Čangčunu (u izgradnji) i dve inostrane proizvodne baze na Tajlandu i u Srbiji. Kamen temeljac fabrike Linglong International Europe u Zrenjaninu, koja je trenutno u izgradnji, položen je u martu 2019. godine. Ovo je prva fabrika kompanije Linglong koja se nalazi izvan granica Azije.

          Kompanija Linglong promoviše i sportske događaje i klubove. Postao je partner i sponzor na rukavu fudbalskog kluba Volfsburg , kao i zvanični partner Juventusa. Pored toga, bio je sponzor Kineskog šampionata u trkama kamiona, Kineskog grand relija, Kineske odbojkaške lige,a 2018. godine formirao je Atlas drifting tim, koji je zahvaljujući posebno ispitanim i razvijenim trkačkim gumama učestvovao na D1 GRAND PRIX u Japanu i Kini.

          Kompanija je i sponzor Super lige Srbije za period od 2019. do 2022. godine i sponzor kluba Tampa Bay Lightning od 2019. do 2020. godine. Imajući u vidu značaj zdravog razvoja mladih, Linglong organizuje košarkaški trening kamp i Wolfsburg školu fudbala, na taj način promovišući sport među najmlađima.

         Linglong širom sveta aktivno preuzima društvenu odgovornost, pomaže zahvaćenima u katastrofama, brine o životnoj sredini, a donacijama i stipendijama podstiče školovanje talentovanih učenika i studenata. Kompanija Linglong je dugi niz godina nagrađivana kao kineska kompanija sa najvećom društvenom odgovornošću u naftnoj i hemijskoj industriji.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

S obzirom da kompanija Linglong International Europe d.o.o. Zrenjanin u svakom trenutku ima veliki broj otvorenih pozicija, nakon prijave kandidata i pregledanih biografija, pozivaju se samo kandidati koji uđu u uži izbor, odnosno oni koji najviše odgovaraju zahtevima pozicije.

U zavisnosti od pozicije, postoji jedan ili više krugova intervjua. Intervjui se uglavnom obavljaju online, a glavni ispitivač tokom intervjua je stručnjak iz konkretne oblasti, odnosno budući nadređeni.

Nakon finalnog procesa selekcije obaveštavaju se kandidati koji su prošli intervju.

Tokom procesa selekcije, naši regruteri su dostupni za sva Vaša pitanja i upućuju Vas u dalje korake selekcije.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Avenija Linglong 1, Zrenjanin, Srbija

Kontakt
Matični broj

21433896

PIB

111157429