LINK group d.o.o.

LINK group d.o.o.

O kompaniji

Mi smo
LINKgroup, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje. 

LINKgroup se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta. 

LINKgroup obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije:
ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, CompanyAcademy, OKschool, Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo – ITEP, Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Fakultet savremenih umetnosti – FSU, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, International School i Savremenu osnovnu školu.

Kontakt

LINK group d.o.o.

  • Cara Dušana 34, 11080 Zemun
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100096157
  • Matični broj: 06305563
  • Broj zaposlenih: 51 - 100

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.