Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Logo d.o.o.

Logo d.o.o. logo
Bulevar Aleksandra 261
Beograd
SRBIJA
011/2042100
101-250
100291347
07479468

Logo d.o.o.


Logo d.o.o. je osnovan pre više od 28 godina, 20.02.1990. Počeli smo kao mala kompanija za održavanje i distribuciju telekomunikacione opreme. U to vreme, Logo je imao 4 zaposlena i naš glavni cilje je bio da napredujemo od distribucije i održavanja ka polju sistem integracije. U roku od nekoliko godina Logo je uspostavio proizvodnju napajanja za telefonske centrale i počeo da raste od telekomunikacija ka informacionim tehnologijama. Danas imamo 6 programa i na tržištu nas gledaju kao na jednog od lidera srpske IKT industrije. Imamo oko 130 zaposlenih i proizvodnju optičkih kablova.
Nastojali smo da oblikujemo kompaniju tako da možemo ponuditi kompletan opseg rešenja, usluga i proizvoda potrebnih za jednog poslovnog korisnika.
Jedan od glavnih stubova rasta kompanije su sistemi tehničke zaštite (STZ). Upravo u oblasti STZ-a, u proteklom periodu Logo je realizovao neke od najvećih projekata u čitavom regionu. Naš cilj je da Logo bude najbolji integrator sistema tehničke zaštite u Srbiji!

Logo je poznat po velikim, nacionalnim projektima kao što su digitalizacija školskog sistema, digitalizacija zdravstvenog sistema, mrežni sistemi za Poresku upravu, data centri za Vladu i Univerzitet, Telenor optička okosnica za šest gradova, izvođenje radova na izgradnji kablovskih, pristupnih i transportnih mreža za Telekom Srbije, sistemim komunikacija i tehničke zaštite za Ministrastvo pravde itd.
Dobro došli u našu porodicu!

Šta nudimo našim zaposlenima?


 

Rad u kompaniji Logo podrazumeva rad na zanimljivim i kompleksnim projektima. Uz saradnju sa klijentom i članovima Logo tima, imaćete priliku da radite na celokupnom opsegu posla. Kompanija Logo stalno raste i naš tim je spreman na sve izazove tržišta. Mogućnost konstantnog učenja i napredovanja u karijeri, kao i konkurentni uslovi rada je ono što vam možemo ponuditi. 
Najveću snagu naše kompanije čini tim izuzetnih pojedinaca koji trenutno broji trenutno broji oko 100 članova.
Ako ste spremni na izazove, na stalno usavršavanje i učenje i mi smo spremni da vam omogućimo obuke i sticanje licenci i kod nas i kod naših inostranih partnera. Pridružite se našem ponosnom timu. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.