LOLA Projektovanje i mašinogradnja doo

LOLA Projektovanje i mašinogradnja doo

O kompaniji

Lola - Projektovanje i mašinogradnja  za energetiku, metalurgiju i rudarstvo je vodeće srpska kompanija u oblasti teške mašinogradnje.
Pouzdanost, kvalitet, stručnost i neprekidna težnja za osvajanjem najsavremenijih tehnologija osnovni su principi rada našeg kolektiva.
Nastala je 1948. godine kao deo korporacije Ivo Lola Ribar. 2007. godine je putem privatizacije izvršena promena vlasničke strukture.
Lola danas zapošljava 120 radnika i poseduje 60.000 m² proizvodnog prostora.
Kompanija je opremljena velikim mašinskim parkom, koji omogućava širok dijapazon visoko sofisticiranih proizvodnih programa, koji se sastoje od procesa kao što su: livenje, zavarivanje, obrada visoke preciznosti, montaža i instaliranje. Visokokvalifikovani kadrovi su naš osnovni potencijal za izradu savremene mašinske opreme visokog stepena složenosti.
Lola - Projektovanj i mašinogradnj doo je tehničkim mogućnostima i visokim kvalitetom svojih proizvoda i usluga stekla zavidnu reputaciju na domaćem i inostranom tržištu. Tokom 60 godina svog poslovanja, kompanija je realizovala brojne projekte širom sveta. Jedinstvenom kombinacijom znanja, iskustva, timskog rada, trudimo se da svojim klijentima pružimo uslugu najvišeg kvaliteta.
 

Kontakt

LOLA Projektovanje i mašinogradnja doo

  • Jugoslovenska 2
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 107435189
  • Matični broj: 20801905

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.