Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

LOMAX COMPANY d.o.o.

LOMAX COMPANY d.o.o.  logo
MAKSIMA GORKOG 20
Subotica
SRBIJA
024 / 551 300
101-250
100958855
08716358

LOMAX COMPANY d.o.o.


Istorijat kompanije
Lomax Company d.o.o. je osnovan 2001. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Od starta postajemo distributer multinacionalnih kompanija “Kimberli&Clark” i “Johnson Wax”. Nedugo potom, počinjemo da distribuiramo proizvode kompanija “Mirato” i “Colgate Palmolive Adria”.
Sa stečenim iskustvom i željom da unapredimo naše poslovanje, delatnost širimo i na proizvodnju. Naš brend LM TOX je od samog starta, lider na tržištu insekticida u Srbiji. Brend Kosili je najomiljenjij brend dečije kozmetike na teritoriji bivše Jugoslavije i takođe lider na tržištu Srbije.
U cilju stalnog poboljšanja i očuvanja konkurentnosti, sertifikovali smo sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 i implementiranog HACCP sistema, što prati i početak distribucije farmaceutskih proizvoda.

Kompanija danas
Lomax Company je danas, kompanija koja ostvaruje odlične rezultate u oblasti distribucije i proizvodnje, te pokazuje maksimalnu efikasnost i efektivnost u poslovanju.Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu donosi uspeh i rast.
 
Vizija i misija
Već 15 godina Lomax company gradi puteve uspeha svojim iskustvom, znanjem i radom. Vrednosti na kojima počiva naš rad su međusobni odnosi i reputacija, koju kao kompanija imamo. Naši proizvodi uz pomoć velikog iskustva i predanog rada stižu do krajnjih potrošača. 

Tržišna pozicija
Lomax Company teži da ostvari maksimalno pokrivanje svih prodajnih kanala i objekata. Sa više od 130 zaposlenih u prodaji, marketingu, logistici i pratećim službama, sarađujemo sa svim tržišno orijentisanim nacionalnim i internacionalnim trgovačkim lancima, tradicionalnom trgovinom, veleprodajama, pharma kanalom, prodavnicama zdrave hrane itd.
Naše poslovanje unapređujemo putem pružanja kvalitetnog servisa, planiranja i organizovanja aktivnosti koje su usmerene ka ostvarenju najboljih poslovnih rezultata i zadovoljenju potreba krajnjih potrošača

Distribucija robe široke potrošnje
Distribucija robe široke potrošnje predstavlja našu osnovnu delatnost. Za sve programe koje distribuiramo, garantujemo dostupnost robe u svakom trenutku našim krajnjim potrošačima.Otvoreni smo za saradnju nudeći sopstvene resurse potencijalnim poslovnim partnerima za uvoz i distribuciju njihovih brendova na teritoriju Srbije i zemalja u okruženju. Takođe, zainteresovani smo za proširenje svoje distributivne ponude i mreže na teritoriju EU. Distribuciju lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i dijetetskih suplemenata smatramo jednim od pravaca našeg budućeg razvoja.
Distributivni centri kompanije sa oko 6.500m2 skladišnog prostora su regionalno pozicionirani i nalaze se u Subotici, Temerinu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu.Roba se kupcima isporučuje flotom koju čini 20 vozila nosivosti od 1.3 do 20 tona. Sva vozila su opremljena GPS uređajima, a organizacija, kontrola i praćenje se vrši svakodnevno.

Prodaja i Marketing
Prodaja je organizovana po teritorijalnom i funkcionalnom principu, u zavisnosti od tipa i strukture kupaca. Na tržištima na kojima poslujemo pokrivamo sve prodajne kanale i objekte.

Svakodnevno, na terenu je naš tim prodaje koji čini 60 zaposlenih, a koji ima neposredan kontakt sa našim proizvodima, poslovnim partnerima i potrošačima. Agenti prodaje su opremljeni ručnim računarima u kojima imaju definisane dnevne planove obilazaka, potpuni uvid u raspoloživost robe i informacije o kupcima. Kreiraju porudžbine na terenu i putem 3G+ mreže šalju podatke na obradu pratećim službama, kako bi se roba na najbrži mogući način našla na policama kupaca.

Da bi se proizvodi sa polica što pre našli u korpama potrošača, tu je naš tim merchandisera koji ima zadatak da popunjava i izlaže proizvode na policama. Marketing sa svoje strane doprinosi prodaji analizom tržišta I potrošača, organizovanjem promotivnih aktivnosti, izradom reklamnog materijala, dizajna i ambalaže proizvoda. 

 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Predselekcija kandidata počinje analizom biografija pri čemu je fokus na dosadašnjem radnom iskustvu i profesionalnom usmerenju kandidata.
Nakon predselekcije zakazuje se interjvu koji se obavlja sa menadžmentom kompanije. Veoma brzo nakon obavljenog razgovora odgovarajući kandidat počinje da radi.
Osobine koje Lomax Company  prepoznaje kao svoje korporativne vrednosti su: Odgovornost, Pravednost i Timski duh.

 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Svojim zaposlenima nudimo izuzetno pozitivnu radnu atmosferu u kojoj se kontinuirano ulaže u učenje i razvoj.
Podstičemo da naši zaposleni uvek iznesu svoj stav i imaju slobodu izražavanja mišljenja. Ovo podrazumeva stimulativne uslove za rad, savremenu opremu i sredstva za rad, konstantne edukacije i mogućnosti za profesionalni i lični razvoj.
Garantujemo diskreciju svih pristiglih prijava za posao.
Pridružite se timu koji pobeđuje!
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.