L'Oreal Balkan d.o.o.

L'Oreal Balkan d.o.o.

Priznanja

O nama

L’OREAL BALKAN
L’Oréal Balkan, sa sedištem u Beogradu posluje od 2004. godine i predstavnik je L’Oréal Grupe na teritoriji republike Srbije. U beogradskoj kancelariji radi internacionalni tim koji čini više od osamdeset zaposlenih, sedam različitih nacionalnosti. Izazovno i uzbudljivo radno okruženje pruža izuzetne mogućnosti za razvoj novih ideja, preuzimanje širokog spektra odgovornosti i postavljanje visokih standarda u svakom aspektu poslovanja. 

ŠTA MOŽEMO DA VAM PONUDIMO?
Svaki novi dan u L’Oréalu je neistražena teritorija. Nema posla koji počinje i završava se na isti način. Ovde uspeh leži u preuzimanju rizika, pokretanju inicijativa, izražavanju ideja. Usmereni smo ka dugoročnom individualnom razvoju potencijala zaposlenih i nudimo šanse za razvoj lokalne, regionalne ili internacionalne karijere.

 
LIČNI RAZVOJ
Osnaživanje talenata je ključno u našoj kulturi i svakodnevnom radu u L’Oréalu.
Sticanje znanja o kulturi kompanije, stručnih i tehničkih veština, deljenje iskustva i ekspertize su u osnovi ličnog razvoja i od vitalnog značaja za dalji rast i razvoj L’Oréala i kao kompanije i kao poslodavca.
Svake godine, nakon što zajedno sa svojim nadređenim definišete vaše specifične potrebe za dalji razvoj, možete da pohađate treninge kako u samoj kompaniji tako i van nje i nastavite da se usavršavate na poslu i učite od drugih.    


ISTORIJA LOREALA
 
Kompanija L’Oréal, osnovana je 1909. godine u Francuskoj. U malom stanu u Parizu, mladi hemičar i istraživač Ežen Šuler tada je patentirao prvu formulu farbe za kosu pod imenom L`Auréale koju je prodavao lokalnim frizerskim salonima. Ubrzo je osnovao kompaniju pod nazivom La Société Francaise de Teintures Inoffensives pour Cheveux, a žene su oduševljeno prihvatile njegov izum. Šuler je nastavio da ulaže u istraživanja, razvija nove formule, širi poslovanje i na tržište lansira nove proizvode. Kompanija je 1939. promenila ime u L`Oréal, i sredinom prošlog veka već postala jedna od vodećih na tržištu, zasnivajući poslovanje na težnji da uvek ide ispred svog vremena, pažljivo sluša potrošače i razume njihove potrebe.
 

Zašto mi?

OTVORENE PRIJAVE ZA L'ORÉAL BRANDSTORM TAKMIČENJE

Studenti iz Srbije imaju priliku da učestvuju u jednom od najvećih međunarodnih takmičenja, koje se na globalnom nivou kontinuirano održava već 27 godina, a lokalno se organizuje po četvrti put. Reč je o L'Oréal Brandstorm takmičenju na kome učesnici, osim sticanja novih znanja, veština, praktičnog iskustva i pristupa vrednim on-line materijalima, dobijaju i mogućnost zaposlenja i prakse, kao i priliku za osvajanje brojnih nagrada.
 
L'Oréal Brandstorm je jedinstveno takmičenje koje se odvija onilne - na  naprednoj digitalnoj platformi koja integriše obrazovne procese uključujući online mentorstvo, vežbe i jedinstveni model online učenja. Šansu da učestvuju imaju studenti osnovnih i master studija svih univerziteta u Srbiji, kao i svi naši studenti na studijama u inostranstvu koji do 11. marta 2019. godine putem linka http://brandstorm.loreal.com/ popune online prijavu, nakon čega će dobiti i sve neophodne detalje o ovogodišnjem zadatku.
 
Svake godine ovo takmičenje okuplja brojne studente iz celog sveta organizovane u timove koji pokušavaju da osmisle kreativno rešenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog brenda, ili grupe proizvoda unutar L'Oréal grupe. Ovogodišnji zadatak Brandstorma je odgovor na pitanje „kako izgleda budućnost nege kože“, odnosno osmišljavanje inovativnog rešenja koje bi unapredilo korisničko iskustvo kada su u pitanju proizvodi divizije Aktivne kozmetike (npr. Vichy, La Roche-Posay) i potrošači orijentisani na zdrav život.

Uvodni video koji dodatno pojašnjava temu dostupan je na linku: https://www.youtube.com/watch?v=-Pcpe0WK6Iw, a na studentima je da odluče da li će svoje rješenje usmeriti na razvoj novih tehnologija, aplikacija ili marketinških inovacija koji bi poboljšali iskustvo korisnika.

Studenti se takmiču u timovima od tri člana, koji mogu biti kolege sa istog ili studenti različitih fakulteta: od ekonomije, marketinga, komunikacija i srodnih područja do inženjera, odnosno studenata fakulteta tehničkih nauka.

Deset najboljih studentskih timova će svoja rešenja predstaviti na Regionalnom finalu u aprilu 2019, a pobednički tim iz našeg regiona će se boriti za glavnu nagradu u Parizu: sprovođenje svoje ideje u delo u sklopu plaćene tromesečne prakse u globalnom sedištu L’Oréal grupe.

Osim nagrada za pobednike, svi učesnici Brandstorm-a imaju priliku da postanu i deo tima kompanije L'Oréal.
 
Projekat Brandstorm predstavlja jedinstveni inkubator talenata i prošle godine je okupio više od  35 000 mladih iz 63 države širom sveta, kao i više od 400 lokalnih talenata. Svake godine između 150 i 200 učesnika ovog takmičenja dobija i posao u L'Oréal-u.
 

Naši zaposleni

Dragna Tasić
menadžer proizvoda

Rad u industriji koja se neprestano menja je veoma interesantan ali i izazovan. Tim u kojem radim i raznovrsnost ljudi koji ga čine je nepresušan izvor znanja i usavršavanja.

Mogućnost da sam u toku sa svim procesima jednog dinamičnog biznisa je ono što čini svaki dan drugačijim.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

L'Oreal Balkan d.o.o.

Bulevar Zorana Đinđića 64a, Beograd, SRBIJA

contact.balkan@loreal.com

www.loreal.com

+381 (0)11 2205 900
Facebook
Twitter