LPP Serbia
LPP Serbia

LPP Serbia

O kompaniji

LPP S.A. je multinacionalna kompanija koja uspešno posluje kroz poznate brendove kao što su RESERVED, Cropp, House, MOHITO i Sinsay. Osnovana 1991. godine, u gradu Gdanjsk u Poljskoj, predstavlja jednog od lidera u oblasti modne industrije i tekstila u svetu. Kroz vreme kompanija se širi i otvara nove objekte u gradovima na prostoru Evrope, Azije i Afrike, te sa ponosom možemo da kažemo da se danas naši brendovi prodaju u gotovo 40 zemalja i da zapošljavamo 30.000 zaposlenih širom sveta. Međutim, ni na domaćem tržištu nismo novajlije. Od 2017. godine smo u Srbiji, gde imamo 79 prodavnica na teritoriji zemlje, dok naš tim broji preko 800 kolega. Konstantno radimo na širenju, te u planu imamo i otvaranja novih lokacija i brojne velike projekte.


Jedna od naših misija je kreiranje boljeg okruženja za sve nas, zato posebno ulažemo energiju u naše projekte održivog poslovanja. Lansirali smo Eco aware program u našim brendovima koji čine artkli sačinjeni od recikliranih materijala. Dodatno smo iż naše upotrebe izbacili prirodno krzno još 2016. godine i započeli brojne druge projekte i incijative koje će pomoći kreiranju boljeg okruženja.


Usmereni smo na pružanje najboljih modnih trendova za naše kupce, u kojima će se osećati komforno i samouvereno ali i na negovanje i kreiranje kreativnog, otvorenog radnog okruženja za naše zaposlene. Ono što nas pokreće su naše vrednosti, a ono što izdvaja od drugih je posebno isticanje naših timova i različitosti pojedinaca u njima, kao i naša posvećenost onome što radimo.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

O radu u našoj kompaniji možeš saznati na različitim mestima. Naše društvene mreže Facebook, LinkedIn i Instagram su uvek tu da informišu naše potencijalne kandidate o radu u našoj kompaniji, kulturi i otvorenim pozicijama. Pre konkurisanja nas slobodno istraži i kontaktiraj za sve što te interesuje o nama.


Kada imaš sve potrebne informacije vreme je da saznaš kako izgleda proces selekcije za neku od otvorenih pozicija i sam razgovor za posao. Prvi korak je prijava za posao. Otvorene pozicije možeš saznati na kanalima našeg oglašavanja, a ukoliko trenutno nemamo otvorenu poziciju za tebe – ne očajavaj. 😊 Svoju biografiju nam svakako možeš poslati na mejl adersu job.serbia@lpp.com.


Nakon prijave za posao, u što bržem roku će te kontaktirati neko od predstavnika LPP kompanije ukoliko tvoja biografija bude odgovarajuća. Znamo da je razgovor za posao stresan, ali nema razloga za brigu! Na razgovoru ćemo te pitati o tvom prethodnom iskustvu, radnim navikama, organizacionim veštinama ali i dodatno uputiti ukoliko postoje nedoumice o radu kod nas. Cilj nam je da razgovor učinimo što prijatnijim za kandidata i da pokušamo da prenesemo energiju našeg okruženja.


LPP je kompanija sa neformalnim tonom komunikacije, koja neguje individualnost i različitost, pa te ohrabrujemo da na razgovoru za posao pokažeš svu svoju kreativnost, motivisanost i ljubav ka modnoj industriji.


U zavisnosti od pozicije, naše kolege će te obavestiti koji su sledeći koraci u procesu. Funkcionalne i direkcijske pozicije očekuje još jedan intervju sa linijskim menadžerom, a u nekim slučajevima i deo procesa koji uključuje testove.


Nakon završenog intervjua o ishodu obaveštavamo sve intervjuisane kandidate. Odlučujemo se za zapošljavanje kandidata sa kojima se naše vrednosti podudaraju, a koji zadovoljavaju kriterijume oglasa. Međutim, sve kandidate koji nisu odabrani podstičemo za prijavu ukoliko se otvori neka druga pozicija u narednom periodu.


I za kraj ti želimo sreću na razgovoru! 😊

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milentija Popovića 5a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21251925

PIB

109839118

Broj zaposlenih

501 - 1000