Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

LPP Serbia d.o.o.

LPP Serbia d.o.o. logo
Vladimira Popovića 6
Beograd
Srbija
101-250
109839118
21251925

LPP Serbia d.o.o.


LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspešno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljamo prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY.

Na tržištu Srbije prisutni smo od 2017. i uspešno poslujemo kroz mrežu od 18 maloprodajnih objekata svih naših brendova u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu, Kruševcu, Požarevcu, Leskovcu, Zaječaru i Lazarevcu, sa idejom da povećamo postojeću prodajnu mrežu.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Trudimo se da proces selekcije učinimo najviše moguće jednostavnim za obe strane.
U zavisnosti od nivoa pozicije najčešće organizujemo najviše dva intervjua, na kojima se trudimo da kandidatima što bolje predstavimo njihova buduća zaduženja i naša očekivanja.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naši zaposleni imaju priliku da svoju karijeru razviju u industriji maloprodaje unutar jednog od najvećih globalnih sistema.

Prema istraživanjima zadovoljstva naših zaposlenih preko 90% naših kolega dugoročno planira svoju karijeru unutar LPP i naših modnih brendova. Kompanija je otvorena da podži razvoj karijere i ima razvijene programe uvodnih obuka za sve pozicije i razvojne planove.

Naša strategija je da svojim zaposlenima ponudimo jednake uslove rada, konkurente zarade i redovno godišnje povećanje zarada, pozitivno radno okruženje kako bismo zajedno ostvarili svoje dugoročne planove.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.