Lush Limited d.o.o.

Lush Limited d.o.o.

O kompaniji

LUSH je britanska kozmetika napravljena po licenciranoj recepturi isključivo od prirodnih sastojaka. LUSH proizvode "namirisaćete" u svakom većem trgovačkom centru sveta i na svakom kontinentu. Porodicu LUSH proizvoda čine originalni, ručno pravljeni sapuni, kupke, maske, regeneratori, kreme i šamponi za kompletnu negu tela i duha. LUSH kozmetiku kupuju mnoge slavne ličnosti poput britanske Kraljice, Madone, Kylie Minogue, Angeline Jolie, Sare Džesike Parker, Liv Tajler, Elis Kupera, Džejmi Ajronsa, Sher, i mnogih drugih.

Kompanija LUSH zvanično je lansirala liniju svežih proizvoda u maju 1995. godine. Danas LUSH može da se pohvali širenjem svoje delatnosti u preko 40 zemalja i činjenicom da je pravi hit u svakoj od njih. Proizvodi plene oblikom i mnogi od njih asociraju na slatkiše, a izgled specijalizovanih LUSH prodavnica svuda u svetu podseća na kolonijalne prodavnice voća i povrća. Politika LUSH kompanije je da ne sarađuje ni sa jednom kompanijom koja svoje proizvode testira na životinjama (što i sama ne čini). Kompanija teži korišćenju ekološke ambalaže kao i širenju ekološke svesti širom sveta.

LUSH proizvodi se od 2004. godine nalaze i u Srbiji. Preduzeće LUSH LIMITED DOO, sa centralom u Subotici, za kratko vreme od svog osnivanja razvilo je mrežu prodavnica tako da su svi proizvodi za sada dostupni u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Skoplju i Ohridu.

Širina ponude kompanije LUSH obuhvata više od 400 artikala prepoznatljivog kvaliteta. 

Prodaja se odvija:

  • putem specijalizovanih LUSH prodavnica (opremljenih prema istim standardima širom sveta)
  • naručivanjem proizvoda putem kataloga tzv. "Lush Times"
  • naručivanjem putem telefona
  • porudžbinama putem interneta

Kontakt

Adresa

Jovana Mikića 3, 24000 Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08796807

PIB

103078702