M Market 2007 D.O.O.

M Market 2007 D.O.O.

Svaki nam je kupac bitan

O kompaniji

O kompaniji M MARKET 2007


M MARKET 2007 je porodična firma, sa dugom tradicijom u trgovini. Pre skoro 15 godina, osnovali smo M MARET STR i imali smo samo sebe. Na nesigurnom tržištu krajem XX i prve decenije XXI veka, naš posao smo gradili polako, na zdravim osnovama.


Formula našeg uspeha jeste činjenica da smo se uvek, bez obzira na okolnosti, držali date reči, a to nije toliko često danas u Srbiji. Uskoro su počeli po tome da nas prepoznaju i zbog toga da nas cene. To je jedan od razloga zašto M MARKET uživa veliko poverenje među svojim dobavljačima, kupcima i poslovnim partnerima. Za nas važi parola – svaki nam je kupac bitan.


Imamo jasan cilj: Svaki naš poslovni potez, svaki pregovor sa dobavljačima, sve ima za cilj da našim kupcima pružimo što više i da za njih predstavljamo sinonim dobre kupovine. Otuda i naši slogani: “Povoljna kupovina” i “Sve na jednom mestu”. To je M MARKET 2007.


Briga o kupcima


Bez naših kupaca ne bi bilo ni nas. U tom smislu, kupci i njihovo zadovostvo su naši prioriteti i sve što radimo usmereno je ka njima i njihovim potrebama. Zato su naše procedure rukovanja životnim namirnicama i proizvodima naših dobavljača u potpunosti usaglašene sa najstrožim domaćim i stranim standardima i propisima. Izlaganje mesnih prerađevina, jaja, voća i povrća je takvo da ispunjava sve standarde, jer i mi kupujemo u MMARKET-u i hranimo svoje porodice. Drugi, podjednako važan aspekt brige o kupcima, je politika cena. Svojim kupcima uvek nudimo najbolje po najpristupačnijim cenama.


Kontakt

Adresa

Vladimira Matijevica 2, Novi Sad, Srbija

Matični broj

21943908

PIB

113914842