Maccanti Vivai International

Maccanti Vivai International

O kompaniji

Naš matični rasadnik proizvodi sadnice voća od 1958. godine i nalazi se u Dolini Mezana nadomak Ferare.  Od 1991. proizvodimo isključivo bezvirusni materijal i isključivo sadnice kruške i jabuke.

Maccanti Vivai International doo sa sedištem u Novom sadu osnovana je  2016. godine sa ciljem da za balkansko tržište direktno uveze i distribuira italijanske sadnice, kao i da ih prizvede od bezvirusnog sertifikovanog materijala u rasadnicima u Srbiji, uz primenu italijanske tehnologije .

Obezbeđujemo i konsultantske usluge, odnosno tehničku podršku potrebnu za podizanje modernog i profitabilnog voćnjaka. Naša ideja je da budemo dostupni klijentu u svim fazama podizanja i održavanja voćnjaka i da svojim savetima i iskustvom doprinesemo razvoju modernih voćnjaka sa optimalnim prihodima. Sadnice koje proizvodimo su bezvirusne i sertifikovane, a asortiman prati najnovije potrebe tržišta.

Kontakt

Maccanti Vivai International

  • Borislava Pekica 4
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 109516645
  • Matični broj: 21196991

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.