Mainstream d.o.o

Mainstream d.o.o

O kompaniji

Mainstream je kompanija u stopostotnom domaćem vlasništvu i u potpunosti smo posvećeni pružanju naprednih hosting usluga. Specijalizovani smo za managed hosting usluge velikim i zahtevnim klijentima gde u potpunosti preuzimamo odgovornost za implementaciju i održavanje hostovane aplikacije ili web sajta.

Za manje zahtevne korisnike koji nemaju potrebe za managed hosting uslugama, a koji sa druge strane očekuju najviši kvalitet, razvili smo mCloud platformu sa kojom će moći da zaborave na probleme nedovoljnih resursa, nepouzdane infrastrukture i kapaciteta i slično.

Naša superiorna mCloud platforma zasnovana je na SSD tehnologiji koja kvalitetom i cenama konkuriše najvećim svetskim cloud provajderima poput Amazona, Digital oceana i drugih. Sva rešenja su proizvod domaćih stručnjaka uz opremu koja se nalazi na teritoriji Srbije sa lokalnom podrškom. Usluge koje nudimo su servisi iz domena Cloud hostinga, odnosno zakup virtuelnih servera na visoko dostupnoj infrastrukturi, što je značajno naprednija opcija od tradicionalnih rešenja, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA garancija.

Kontakt

Mainstream d.o.o

  • Studentski trg 4
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104037252
  • Matični broj: 20076682

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.