Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Maksitel d.o.o.

Maksitel d.o.o. logo
Prvoboraca 32a
Rakovica, Beograd
SRBIJA
0116320200
< 20
100227110
17350161

Maksitel d.o.o.


Preduzeće Maksitel d.o.o. se nalazi u Beogradu, ul. Prvoboraca 32a i u svom vlasništvu poseduje poslovni prostor, servisnu radionicu, magacin delova i opreme, specijalizovani alat za obavljanje svih poslova iz ove delatnosti, kao i 6 (šest) dostavno-teretnih vozila.
Maksitel d.o.o. se skoro 20 godina uspešno bavi projektovanjem, izvođenjem, distribucijom, proizvodnjom, servisiranjem i održavanjem svih vrsta kućnih i komercijalnih uređaja, industrijskih rashladnih sistema, ventilacionih i kombinovanih sistema, kao i ostalim poslovima iz oblasti mašinskih instalacija. Tokom godina smo ugradili i servisirali opremu vodećih svetskih proizvođača u više hiljada objekata renomiranih i referentnih korisnika širom Republike Srbije.
Detaljnije informacije o našem preduzeću i referencama možete naći na sajtu www.maksitel.rs

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Nakon pažljivog pregleda pristiglih prijava pozivamo na razgovor širi krug kandidata, za koje smatramo da mogu biti pogodni. Sastanak dogovaramo u zavisnosti od prihvatljivog vremena poslodavca i kandidata.
Razgovori su najčešće grupni i na njima insistiramo na otvorenom razgovoru i svim pitanjima koje mogu upoznati kandidate sa radnim mestom, kako ne bi došlo do nesporazuma.
Nakon razgovora određenom broju kandidata nudimo probni rad, koji traje najduže mesec dana i plaća se, mada se najčešće završava ranije ili zapošljavanjem ili odustajanjem samog kandidata ili prekidom od strane poslodavca kada utvrdi da kandidat ne zadovoljava određene zahteve.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Zaposlenima nudimo rad u prijatnom, prijateljskom, neformalnom i otvorenom okruženju, sa razvijanjem bliskih veza koje doprinose uzajamnom poverenju, pomoći, snalaženju i učenju, te lakšem prevazilaženju svih problema.
Radni zadaci se dodeljuju tako da mogu biti obavljeni što lakše i brže, a sva opterećenja pravilno raspoređena među zaposlenima u zavisnosti od mogućnosti, znanja i vremena provedenog na radu.
Insistiramo na konstantnom obrazovanju i napredovanju u obavljanju radnih obaveza, čime zaposleni stiče mogućnost povećanja pozicije i zarade. Svaka inicijativa i individualni učinak su primećeni, visoko se cene i vrednuju.
Pri radu koristimo sva zaštitna sredstva i radnu opremu propisanu Zakonom, a u većini slučajeva i više od toga. Organizujemo obuke za siguran i bezbedan rad, kao i periodične zdravstvene preglede za sva radna mesta sa povećanim rizikom. Zaposleni se upoznaju sa novim tehnologijama u skladu sa potrebama, mogućnostima i radnim mestom.
Radno vreme je fleksibilno i određuje se u zavisnosti od trenutnih potreba i dogovora. Izbegavao rad vikendom, praznicima i noću, sem u situacijama kada je to neophodno, što se dodatno plaća.
Zarada se isplaćuje redovno i izračunava se zasebno za svakog zaposlenog, a zavisi od više faktora kao što su iskustvo i dužina zaposlenja, znanje, timski rad, brzina obavljanja zadataka, individualni trud, precizno izvršavanje zadatih uputstava od strane poslodavca...
Smatramo da samo zadovoljan radnik može pružiti svoj maksimum, čime povećava vrednost i poziciju cele firme.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.