Mala Stanica grupacija

Mala Stanica grupacija

O kompaniji

MS GRUPA je započela sa radom 2007. Godine, i do danas obuhvata 8 savremenih ugostiteljskih objekata. Nalazimo se u Banja Luci, BiH.

Ono što MS GROUP čini drugačijom kompanijom od ostalih koji pružaju slične ili iste ugostiteljske usluge, jeste ne samo maksimalno konstantno ulaganje u ljudske resurse, što rezultira kvalitetom usluge, već i inovativan i specifičan pristup samoj gastronomiji. To znači da se velika pažnja poklanja kvalitetu namirnica i načinu njihovog pripremanja, istovremeno insistirajući na što većoj upotrebi domaćih proizvoda organskog porijekla.

Svi meniji/jelovnici su bazirani na jednostavnim jelima, pripremljena sa svježim lokalnim i sezonskim namirnicama. Naravno u ponudi je i veliki izbor pića.

Pored pažljivo odabrane ponude hrane i pića u lokalima, veoma bitan segment naše vizije savremenog ugostiteljstva, je dizajn enterijera i atmosfera svakog lokala posebno. Smatramo da je veoma važan i vizuelno/estetski doživljaj vašeg gastro iskustva.

Kontakt

Mala Stanica grupacija

  • Kralja Petra I. Karađorđevića
  • Banja Luka
  • Bosna i Hercegovina
  • PIB: 110253140
  • Matični broj: 21325171

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.