Malex city copy service d.o.o.

Malex city copy service d.o.o.

O kompaniji

Malex City Copy Service se od 1990. godine bavi uvozom, prodajom i servisiranjem Canon fotokopir aparata, faks aparata, štampača, skenera i multifunkcijskih uređaja, prodajom potrošnog materijala, prateće opreme i rezervnih delova, a korisnicima nudi kompleksna rešenja koja integrišu Canon opremu u korisničke sisteme.

Kao Autorizovani Partner i Autorizovani Servisni Partner Canon Evropa za Srbiju i Crnu Goru, Malex City Copy Service se ugovorom obavezao da brine o očuvanju renomea Canon kompanije.

Malex City Copy Service poseduje sopstvene prodajne objekte i servis, uvozi i distribuira Canon program u Srbiji, pa samim tim ima najbolju i najpovoljniju ponudu, naročito u pogledu cena, kvaliteta, uslova i načina plaćanja, kao i rokova isporuke.

Svoj dugogodišnji imidž, Malex City Copy Service temelji na visoko obučenoj servisnoj službi i dobro edukovanoj prodajnoj službi, koje se redovno upućuju na obuku u odgovarajuće DEMO centre, na kojima se obaveštavaju o novim proizvodima, njihovim tehničkim karakteristikama, kao i o praktičnom radu na popravci i zameni rezervnih delova i potrošnog materijala.

Visoko obučeni tehničari i stručnjaci za komercijalnu podršku su tu da sagledaju želje i potrebe klijenata, kako bi pružili najbolje rešenje za moderno poslovanje. Ceo posao obrade i distribucije informacija čvrsto držimo u rukama, u čemu imamo i veliku podršku naših inostranih i domaćih partnera iz Canon, renomirane marke sa kvalitetetom.

Malex City Copy Service je kompanija na koju možete da se oslonite i koja će zadovoljiti i najrigoroznije zahteve vašeg poslovanja, razumevajući specifičnosti vaših potreba i pružajući vam podršku u svakom trenutku. Zato smo izabrali pravu opremu, vrhunskog svetskog proizvođača – Canon. Oplemenili smo je znanjem, koje prenosimo klijentima kroz projektovanje sistema, instalaciju, obuku, održavanje, servis i ponudu potrošnog materijala i rezervnih delova vrhunskog kvaliteta.

Na naš rad nije bilo primedbi, niti reklamacija, s obzirom da ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove, na koje važi garancija proizvođača. Serviseri Malex City Copy Servisa obučeni su za sve vrste kvarova, po tipovima mašina – dolaze u kratkom odzivnom roku, a u hitnim slučajevima još istog dana. Malex City Copy Service ima, između ostalih, i odgovarajući sertifikat za rukovanje, instaliranje, servisiranje i popravke fotokopir aparata najnovije Canon iR tehnologije.

Fotokopir aparati i birooprema u celini, danas, nisu luksuz niti samo jedna od nabavki, već, pre svega, neophodnost i potreba u svakom poslu. Rastući zahtevi modernog poslovanja, nedostatak vremena i kratki rokovi ne smeju biti prepreka kreativnosti i efikasnosti. Vitalna veza u vašoj komunikacionoj strategiji je tehnologija koja vam pruža pouzdanost, brzinu i lakoću upotrebe. Zato se Malex trudi da zajedno sa Canon zadovolji i najrigoroznije zahteve poslovanja, poštujući specifičnosti svačijih potreba i pružajući podršku u svakom trenutku.

Sa jednim brojem preduzeća, Malex City Copy Service je zaključio ugovor o poslovnoj saradnji, koji se odnosi na promet roba iz programa Canon. Malex City Copy Service se ovim ugovorima obavezao da svojim poslovnim partnerima pruža usluge komercijalne i tehničke edukacije, kao i marketinšku podršku, a u cilju obostranih poslovnih interesa.Referentna lista zadovoljnih klijenata sa kojima Malex City Copy Service sarađuje broji više od 1300 preduzeća.

Samo u 2005. godini, Malex City Copy Service prodao je više od 300 fotokopir aparata i multifunkcionalnih uređaja, fax aparata i štampača. Na održavanju i redovnom servisiranju, nalazi se 1400 fotokopir aparata i preko 550 štampača i fax aparata.

Malex City Copy Service ima odličnu saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, Republičkim fondom za PIO zaposlenih, Republičkim zavodom za zdravstveno osiguranje zaposlenih, Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za prosvetu i sport Republike Srbije, Saveznom upravom carine, Mobtelom, zdravstvenim ustanovama, školama, međunarodnim organizacijama i ambasadama, kao i brojnim privrednim subjektima. U tom smislu, nadamo se da ćemo i sa vama ostvariti uspešnu saradnju.

Malex je danas lider u svojoj industriji i brzo rastuća domaća kompanija.

Kompanija Malex City Copy Service je zbog zapaženih rezultata poslovanja dobila počasni status Canon Premier Partner.

Kontakt

Adresa

Mije Kovačevića 10, Beograd, Srbija

Matični broj

07534736

PIB

100206156