Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)
Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)

Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)

O kompaniji

PepsiCo Zapadni Balkan se izdvaja kao jedan od najznačajnijih proizvođača slanih grickalica u regionu Zapadnog Balkana. Naši Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud spadaju u omiljene brendove celog regiona i ponosni smo što su postali deo globalnog PepsiCo portfolija.

Lokalni portfolio je proteklih godina dodatno obogatio i svetski poznati PepsiCo brend: tortilja čips – Doritos. Krajem 2019. godine kao inovativna potkategorija u okviru zdravijeg segmenta lansiran je Chipsy Oven Baked. Iste godine, kompanija je preuzela i distribuciju najvećih globalnih brendova u segmentu bezalkoholnih pića - Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton

Tokom 15 godina svog poslovanja na tržištu Zapadnog Balkana, nakon akvizicije Marbo Producta, kompanija PepsiCo je investirala u nove proizvodne linije, povećanje kapaciteta i proširenje portfolija, uslove rada i zaposlene, kao i platforme za zaštitu životne sredine. Proizvodnja se odvija u Magliću kod Bačkog Petrovca dok prihod od prodaje i obim izvoza pokazuju rast iz godine u godinu.

Pored investicija u proizvodnju i najviših standarda kvaliteta i bezbijednosti hrane, posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju. Zahvaljujući kontinuiranim unapređenjima uslova rada kompanija je već sedam godina zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, i četiri puta zaredom u Bosni i Hercegovini. Rezultati poslovne filozofije koja glasi “Pobjeđujemo sa svrhom” vidljivi su kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primjenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.
Za više informacija posetite www.pepsico.rs

Beneficije

Proces selekcije

U kompaniji PepsiCo rad sa ljudima i talenti su u fokusu, pa je tako proces regrutacije i selekcije prvi korak u kreiranju iskustva kandidata. 

Naše otvorene pozicije možete pronaći na našem karijernom sajtu i na poslovnim platformama LinkedIn i Infostud. Nakon toga će vas naši regruteri kontaktirati, ukoliko ispunjavate uslove selekcije.

Prvi korak je intervju, koji možemo da organizujemo uživo, putem telefona, ili online, putem aplikacije Zoom, u skladu sa vašim mogućnostima. Postoji i opcija video intervjua, gde putem mejla dobijate pitanja i možete snimiti odgovore u vreme koje vama odgovara i na taj način nam pružate priliku da saznamo više o vašim interesovanjima, motivaciji i iskustvu.

Tokom razgovora i mi vama predstavljamo kompaniju, poziciju za koju ste aplicirali, tim kom biste se pridružili i sve ono što našu svakodnevnicu čini dinamičnom i uzbudljivom. Intervju je prilika da se upoznamo detaljnije i da naučimo više o vašim kvalifikacijama, kompetencama i dosadašnjim postigunićima.

U nekim situacijama, u zavisnosti od same pozicije, sledi assesment u vidu testiranja tehničkih znanja, MS office paketa, engleskog jezika, ili studije slučaja, na osnovu kojih dalje donosimo odluku o zapošljavanju.

Nakon obavljenog procesa selekcije zahvaljujemo se svim kandidatima i dajemo povratnu informaciju o učinku.

Svi zainteresovani mogu ostati u našoj bazi talenata za neke buduće prilike.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Đorđa Stanojevića 14, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17075705

PIB

100002055

Broj zaposlenih

501 - 1000