Marbo Product d.o.o.

Marbo Product d.o.o.

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

PepsiCo Zapadni Balkan se izdvaja kao jedan od najznačajnijih proizvođača slanih grickalica u regionu Zapadnog Balkana. Naši Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud spadaju u omiljene brendove celog regiona i ponosni smo što su postali deo globalnog PepsiCo portfolija.
 
Lokalni portfolio su proteklih godina dodatno obogatili i svetski poznati PepsiCo brendovi: ovsene pahuljice Quaker i najpoznatiji tortilja čips – čuveni Doritos, a od 2019. godine kompanija je u BiH preuzela i distribuciju najvećih globalnih brendova u segmentu bezalkoholnih pića - Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton.
 
Tokom 11 godina svog poslovanja na tržištu Zapadnog Balkana, nakon akvizicije Marbo Producta, kompanija PepsiCo je investirala u nove proizvodne linije, povećanje kapaciteta i proširenje portfolija, uslove rada i zaposlene, kao i platforme za zaštitu životne sredine. Proizvodnja se odvija u dve fabrike - u Magliću kod Bačkog Petrovca i u Laktašima kod Banja Luke, dok prihod od prodaje i obim izvoza pokazuju rast iz godine u godinu.
 
Pored investicija u proizvodnju i najviših standarda kvaliteta i bezbednosti hrane, posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju. Zahvaljujući kontinuiranim unapređenjima uslova rada kompanija je već pet godina zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, i dva puta zaredom u Bosni i Hercegovini.  Rezultati poslovne filozofije koja glasi “Pobeđujemo sa svrhom”  vidljivi su kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.
Za više informacija posetite www.pepsico.rs

Naši zaposleni

Sonja Radak Stanić, West Balkans Sales Development and Capability Manager 

Na poziciji sam West Balkans Sales Development and Capability Manager u kompaniji PepsiCo. Odgovorna sam za vođenje razvojnih projekata, operativnih sistema prodaje, kao i za razvoj zaposlenih u komercijalnom sektoru. Osim redovnih procesa upravljanja prodajom, zadužena sam za konceptualni razvoj i implementaciju novih poslovnih rešenja, metoda, procesa i alata, a u cilju uticaja na rast produktivnosti. Razlog zbog kojeg volim što radim za ovu kompaniju je činjenica da PepsiCo omogućava pojedincu da se kontinuirano razvija i preuzme karijeru u svoje ruke. Ponosna sam na tim čiji sam deo, kao i na velike projekte koje smo zajedno ostvarili. Rad u multifunkcionalnim timovima je svakodnevni deo posla i omogućava razumevanje celokupnog funkcionisanja kompanije. Tokom vođenja projekta pokretanja distribucije i prodaje PepsiCo gaziranih pića na prostorima Bosne i Hercegovine, pored Chipsy grickalica, Pepsi je postao moj omiljeni brend.

Milan Pasula, Demand planning Manager

Na poziciji sam Demand planning menadžera za teritoriju Šireg Balkana u kompaniji PepsiCo. Odgovoran sam za upravljanje procesima prognoziranja potražnje gotovih proizvoda svih PepsiCo kategorija (grickalica i pića) kako bi se ostvarili godišnji ciljevi prodaje za svaku kategoriju na našim tržištima i poboljšala efikasnost donošenja poslovnih odluka usmerenih na potrošača.
Razlog zbog kojeg sam ponosni član PepsiCo porodice je sto mi omogućava da se razvijam u okviru različitih funkcija i da imam pristup najboljim svetskim praksama.
Moj omiljeni brend je Quaker koji mi pomaže da kvalitetno započnem dan.

Aleksandra Stevović, Junior Brand Manager

Svoju karijeru u PepsiCo kompaniji započela sam pre tri godine, kao polaznik prve generacije PepsiCo Start programa. Nakon godinu dana provedenih u različitim sektorima oblasti marketinga, dobila sam poziciju Chipsy brend specijaliste. Dinamična atmosfera, stručnost i iskustvo mojih najbližih kolega doprineli su da svaki dan zaista ima bolji ukus uz Chipsy, ali i da budem spremna za nove izazove. Danas radim kao Junior brend menadžer za Doritos i Chipsy Oven Baked.
Najveći podstrek za napredovanje u marketing timu predstavlja uvažavanje vašeg mišljenja i preuzimanje odgovornosti na svim nivoima poslovanja, konstantna podrška saradnika koji vas guraju napred, kao i radost nakon uspešno lansiranih kampanja.
Ono na šta sam posebno ponosna jeste dolazak globalnih brendova i inovacija koje kontinuirano plasiramo na tržište Zapadnog Balkana - kao što je prvi pečeni Chipsy, ali bih izdvojila i lokalne društveno odgovorne projekte - "Smiles" & "Pokaži fudbalsku strast" uz pomoć kojih doprinosimo zajednici.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/PepsiCoZapadniBalkan/
PepsiCoZapadniBalkan PepsiCoZB 28 May 2020, 15:33
RT @izazovforum: @PepsiCoZB jedna je od kompanija koja ove godine na #izazov2020 postavlja brief i poziva kolege iz agencija da odgovore na…
PepsiCoZapadniBalkan PepsiCoZB 27 May 2020, 11:51
Večeras od 19 časova na @BGYouthFair Instagram nalogu pratite online predavanje naše Sanje Miladinović, Talent Acqu… https://t.co/UEbAh8xJDS
PepsiCoZapadniBalkan PepsiCoZB 21 May 2020, 21:18
Naša Sanja Bušić, Senior marketing menadžer za tržišta Zapadnog Balkana, Češke, Slovačke, Mađarske i Baltičkih zema… https://t.co/s2tVkyMHBZ
PepsiCoZapadniBalkan PepsiCoZB 15 May 2020, 12:22
Donacije su bile usmerene ka hitnim potrebama zdravstvenih institucija, ali i građanima koji žive u najugroženijim… https://t.co/sqtjsm1v9p
PepsiCoZapadniBalkan PepsiCoZB 15 May 2020, 12:22
Naš odgovor u borbi protiv COVID-19 jeste da naši zaposleni budu bezbedni, da imamo siguran lanac snabdevanja i da… https://t.co/rJHisu4fbR

Kontakt

Marbo Product d.o.o.

Đorđa Stanojevića 14, Beograd, SRBIJA

belgrade.office@pepsico.com

Facebook
Twitter