Marera Coworking doo

Marera Coworking doo

O kompaniji

Desk&More su pametni i fleksibilni radni prostori koji korisnicima nude veliki broj privatnih kancelarija u koje mogu smestiti svoje poslovanje uz fleksibilne uslove zakupa. Smešteni u starom delu grada naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i kulturološki značaj lokacije. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala biznisa.


&More u nazivu aludira na sav dodatni sadržaj koji se korisnicima nudi kada se odluče za rad iz naših prostora: super brzi internet, uvek čiste i reprezentativne kancelarije, pametna aplikacija za upravljanje prostorom, tuševi, parkinzi za bicikle i automobile, terase/letnje bašte i više.


Naš tagline je „get more done“ odnosno „više za vaš biznis“ koji ukazuje na vrednost koju korisnik dobija kod nas – više produktivnosti, više završenog posla, više fokusa na posao u prostoru u kome nema distrakcija.


Prednost Desk&More radnih prostora ogleda se u tome što korisnici plaćaju samo prostor u kome rade dok su ostali sadržaji poput kuhinje, prostora za odmor, prostora za neformalne sastanke, sale za sastanke itd., besplatni i dele se sa drugim korisnicima prostora. U cenu su uključeni svi troškovi, režije, računi a kancelarije su potpuno opremljene.


Poslujemo na 3 lokacije u Beogradu: Desk&More the Zoo, Bulevar vojvode Bojovića 6-8; Desk&More Kondina, Kondina 13; Desk&More kod Vuka, Bulevar kralja Aleksandra 79. U decembru otvaramo i četvrti radni prostor u Masarikovoj 5- Desk&More Beograđanka.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar vojvode Bojovića 6-8, Stari grad, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21434434

PIB

111161290

Broj zaposlenih

< 20