Mari-Mar d.o.o.

Mari-Mar d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće za pružanje knjigovodstvenih usluga MariMar doo osnovano je 1991. godine. Uspešno se bavimo ovim poslom već punih 29 godina. Počeli smo kao porodično preduzeće a danas smo kolektiv sa 15 zaposlenih na poslovima računovođa. Pružamo usluge za oko 150 klijenata, preduzetnika, malih i srednjih preduzeća.

Naš pristup klijentima obeležen je prvenstveno korektnošću, a usluga ažurnošću i profesionalnošću po čemu smo prepoznatljivi.

Knjigovodstvene usluge prilagodjavamo specifičnosti svakog pojedinačnog preduzeća kojima nudimo svoje usluge. Našim klijentima obezbedjujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja.
Svesni smo da knjigovodstveni servis svojim klijentima mora da nudi kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. U tu svrhu se neprestano obrazujemo. Osnovno načelo nam je kvalitet, zato nudimo profesionalan pristup i saradnju koja se zasniva na stručnosti i poverenju.

Usled porasta obima posla u stalnoj smo potrazi za kvalitetnim kadrovima koji mogu doprineti kvalitetu usluga koje pružamo našim klijentima, a samim ti i daljem razvoju naše firme.

Ako posedujete navedene veštine i prepoznajete u sebi sposobnost da možete doprineti kvalitetu našeg kolektiva ,željno vas isčekujemo. A budite sigurni da će Mari-Mar doo u najmanju ruku istom merom uzvratiti tebi. 

Kontakt

Mari-Mar d.o.o.

  • Vodovodska 78
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101032120
  • Matični broj: 06701922

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.