Mars-komerc d.o.o.

Mars-komerc d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće MARS-KOMERC D.O.O. osnovano je u Nišu 2000.-te godine. Od samog početka osnovna delatnost preduzeća bila je trgovina na veliko vodovodnim materijalom, opremom za kupatila, alatima, bravarskom robom i okovom za stolariju. Zahvaljujući redovnim kontaktima sa svojim kupcima i naše spremnosti da ih uvek saslušamo, postižemo da stalno pratimo potrebe tržišta tako da se u prodajnom asortimanu MARS-KOMERC -a uvek nalaze i aktuelni sezonski proizvodi. Trudili smo se da vrednim i predanim radom kao i uvek korektnim odnosima sa svojim poslovnim partnerima konstantno pospešujemo svoje poslovanje o čemu govori i naša prodajna mreža koja je u stalnom porastu.

Jedan od naših aduta je i brza i redovna dostava robe našim vozilima širom cele jugoistočne Srbije počev od Kladova (granica sa Rumunijom) sve do Preševa (granica sa Kosovom) sa ambicijom proširenja tržišta, a samim tim i mreže poslovnih partnera i u 2008.-oj godini.

Takođe, planom za 2008. god predviđeno je i proširenje delatnosti na trgovinu na malo, tako da već od proleća u okviru MARS-KOMERC D.O.O. nalaziće se i jedan ekskluzivni maloprodajni objekat na atraktivnoj lokaciji u Nišu urađen po visokim standardima.

Pošto mi sebe smatramo firmom koja je još uvek u razvoju, neprestano imamo potrebu za novim kadrovima. MARS-KOMERC D.O.O. se vodi politikom da treba upošljavati mlade i ambiciozne ljude koji sebe mogu da vide kao deo jedne uspešne ekipe, u kojoj vladaju dobri međuljudski odnosi i u kojoj im se uvek pruža šansa za dobrom zaradom kao i profesionalnom satisfakcijom.

U nadi da ćemo uspešno sarađivati, očekujemo da nas kontaktirate!


Kontakt

Adresa

Milenka Stojkovića 2, 18000 Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

17276298

PIB

101532432