MaxBet
MaxBet

MaxBet

Život je igra.

O kompaniji

Put od salona zabave sa dva bilijarska stola 1986. godine, preko potpisivanja ugovora sa Lutrijom Srbije 1993. godine, do MaxBet grupacije koja danas zapošljava preko 2.500 ljudi je put pun izazova i igre – od male porodične firme postali smo jedna od najvećih srpskih kompanija. Sa prepoznatljivim stilom, MaxBet posluje u mnogim gradovima Srbije, a poslovanje je prošireno i na Crnu Goru, Republiku Srpsku, Severnu Makedoniju i Afriku.

Našim igračima nudimo jedinstveno iskustvo na preko 400 lokacija širom regiona i putem online kanala, konstantno usavršavajući i šireći opseg ponude i usluga. U okviru naše organizacije posluju i ugostiteljstvo, fizičko i tehničko obezbeđenje i menjačnice.

Izuzetno smo ponosni na poverenje koje nam poklanjaju naši zaposleni koji, ostajući uz nas godinama, i doprinose stvaranju tradicije i negovanju kulture kompanije. Sa preko 120 različitih pozicija u grupaciji postoji prostor za napredovanje, rast i razvoj zaposlenih.

Imperativ kompanije je postavljanje novih standarda u oblasti igara na sreću, a vizija jeste prepoznatljivost MaxBet kompanije kao apsolutnog lidera u toj oblasti.

Beneficije

Proces selekcije

Sada kada znaš ko smo, želiš da nam se priključiš? Proces selekcije zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ, a ovo su koraci koje prolaze kandidati koji se prijave za posao.

Ukoliko želiš da se prijaviš za poziciju operatera na uplatnom mestu ili blagajnika u menjačnici, prvi korak je da nam pošalješ svoju biografiju nakon čega obavljamo razgovore sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. U kratkom i prijatnom razgovoru imaćeš priliku da se predstaviš u najboljem svetlu i dobiješ sve neophodne informacije koje će ti pomoći da doneseš odluku da se zaposliš kod nas.

Ako ostaviš dobar utisak, nakon nekog vremena obaveštavamo te o daljem toku selekcije i upućujemo na stručno osposobljavanje. Tokom stručnog osposobljavanja ili obuke naši treneri će se maksimalno potruditi da naučiš sve što ti je neophodno za samostalan početak rada, a menadžeri će doneti odluku o zapošljavanju.

Ako ipak svoj CV želiš da pošalješ za poziciju u menadžmentu ili ostalim sektorima, proces selekcije se odvija na drugačiji način. Po potrebi, obavljamo telefonske razgovore kako bismo proverili usklađenost i zahteve posla i mogućnosti kandidata. Nakon toga, sledi razgovor na kome ćeš se bolje upoznati sa našom kompanijom i pozicijom za koju se prijavljuješ, i jedino tako možemo da zajednički donesemo pravu odluku.

Neretko kandidatima zadajemo specifično kreirane zadatke kako bismo procenili određene veštine. Za one koji apliciraju na neku od viših pozicija organizujemo još jedan razgovor sa rukovodiocem sektora, rukovodiocem HR-a ili pak CEO-om.

Svakom kandidatu šaljemo povratnu informaciju o ishodu konkursa.

Deo svih ovih postupaka je moguće obaviti i online, posebno kada se nalazimo na međusobno udaljenim lokacijama.

Dužina procesa selekcije zavisi od pozicije. Selekcija za poziciju operatera na uplatnom mestu traje od 2 – 3 nedelje, dok za specijalističke i menadžerske pozicije traje od jednog do dva meseca.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

: Kisačka 82; : Bulevar maršala Tolbuhina 38;, Niš: Nikole Pašića 28, Srbija

Kontakt
Matični broj

20462043

PIB

105842400

Broj zaposlenih

> 1000