MaxBet
MaxBet

MaxBet

Život je igra!

O kompaniji

Kompanija MaxBet se bavi priređivanjem igara na sreću još od 1993. godine. Danas je primer uspešnog i održivog poslovanja i prisutna je na tržištima Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije.


Inovacije su motor našeg razvoja. Kroz kontinuirano praćenje i implementiranje novih tehnologija te kroz in-house realizaciju kvalitetnih softverskih rešenja, obezbeđujemo igračima vrhunsko iskustvo.


MaxBet sa ponosom ističe da je zahvaljujući korporativnom upravljanju, ulaganju u stručni kadar i tehnološki razvoj, kao i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim parterima, kompanija koja je postala jedan od lidera u industriji zabave u regionu.


Za MaxBet društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateški okvir za upravljanje kompanijom, zasnovan je na ulaganju u dugoročne i stabilne odnose sa svim ključnim zainteresovanim stranama, kao i na opredeljenju da aktivno doprinosi razvoju društva u kojem posluje.


Mi znamo da je život igra i zato se igramo najbolje što možemo!

Beneficije

Proces selekcije

Sada kada znaš ko smo, želiš da nam se priključiš? Proces selekcije zavisi od pozicije za koju se prijavljuješ, a ovo su koraci koje prolaze kandidati koji se prijave za posao.


Ukoliko želiš da se prijaviš za poziciju operatera na uplatnom mestu ili blagajnika u menjačnici, prvi korak je da nam pošalješ svoju biografiju nakon čega obavljamo razgovore sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. U kratkom i prijatnom razgovoru imaćeš priliku da se predstaviš u najboljem svetlu i dobiješ sve neophodne informacije koje će ti pomoći da doneseš odluku da se zaposliš kod nas.


Ako ostaviš dobar utisak, u roku od dve nedelje obaveštavamo te o daljem toku selekcije i upućujemo na stručno osposobljavanje. Tokom stručnog osposobljavanja ili obuke,  naši treneri će se maksimalno potruditi da naučiš sve što ti je neophodno za samostalan početak rada, a menadžeri će doneti odluku o zapošljavanju.


Ako ipak svoj CV želiš da pošalješ za poziciju u menadžmentu ili ostalim sektorima, proces selekcije se odvija na drugačiji način. Po potrebi, obavljamo telefonske razgovore kako bismo proverili usklađenost i zahteve posla i mogućnosti kandidata. Nakon toga, sledi razgovor na kome ćeš se bolje upoznati sa našom kompanijom i pozicijom za koju se prijavljuješ a ujedno i mi proceniti nivo tvojih kompetencija i motivacije za uspešno obavljanje zadataka na ovoj poziciji. Na ovaj način možemo da zajednički donesemo pravu odluku.

Neretko kandidatima zadajemo specifično kreirane zadatke kako bismo procenili određene veštine. Za one koji apliciraju na neku od viših pozicija organizujemo još jedan razgovor sa rukovodiocem sektora, rukovodiocem HR-a ili pak CEO-om.

Svakom kandidatu šaljemo povratnu informaciju o ishodu konkursa.


Deo svih ovih postupaka je moguće obaviti i online, posebno kada se nalazimo na međusobno udaljenim lokacijama.


Dužina procesa selekcije zavisi od pozicije. Selekcija za poziciju operatera na uplatnom mestu traje od 2 – 3 nedelje, dok za specijalističke i menadžerske pozicije traje od jednog do dva meseca.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Novi Sad: Kisačka 82; Beograd: Bulevar maršala Tolbuhina 38; Niš: Nikole Pašića 28

Kontakt
Matični broj

20462043

PIB

105842400

Broj zaposlenih

> 1000