Mazars d.o.o.

Mazars d.o.o.

O kompaniji

Mazars je vodeća međunarodna, revizorska, porezna i savjetodavna kompanija koje teži izgradnji ekonomskih temelja poštenog i uspješnog društva. Ustrojeni kao ujedinjeno partnerstvo, radimo kao jedan integrirani tim i oslanjamo se na svoju stručnost, veličinu i lokalnu prisutnost pružajući jedinstvene usluge u reviziji, računovodstvu, poreznom i financijskom savjetovanju prilagođavajući se vašem poslovanju.

Mazars je osnovan u Europi, a danas je prisutan u više od 90 zemalja te broji 40.400 stručnjaka - čiji je cilj pomoći klijentima maksimalno iskoristiti sve poslovne prilike i poslovati sa pouzdanjem i sigurnošću. 

Ponosimo se našom kvalitetom usluge i naši klijenti obraćaju se nama ne samo zbog naše stručnosti, već i zbog naše strasti da učinimo naše usluge izuzetnima. Cilj nam je da prema poslovnim partnerima nastupamo profesionalno i kulturno te na taj način promičemo ugled naše tvrtke, dok interno razvijamo bolje razumijevanje, suradnju i povjerenje što čini bazu za uspješno poslovanje.

Kontakt

Adresa

Bulevar Milutina Milankovica 11G, Beograd, Srbija

Matični broj

21578410

PIB

111942796