MD INTERNATIONAL d.o.o.
MD INTERNATIONAL d.o.o.

MD INTERNATIONAL d.o.o.

O kompaniji

MD International - Naše putovanje smo započeli decembra 1997 godine kao porodična firma,  koja  od samog početka ostvaruje izuzetne poslovne rezultate u oblasti distribucije. Renomirane internacionalne i domaće kompanije su naši dugogodišnji partneri među kojima se nalaze Henkel, Vileda, Vitaminka, Solea, Pionir, Aleva, Casablanca, Wilkinson i mnogi drugi. Rasli smo iz godine u godinu, imamo četiri distributivna centra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku, i razgranatu distributivnu mrežu jer, sarađujemo sa svim tržišno orijentisanim nacionalnim i internacionalnim trgovinskim lancima, veleprodajama, malim i velikim privatnim prodajnim objektima.
MD International, ima svoje sopstvene  vrednosti, ulaže u zaposlene na načine koji doprinose njihovom ličnom i profesionalnom napretku.  MI znamo da su ljudi najvažniji u svakoj uspešnoj kompaniji.


MDI VREDNOSTI

Najpouzdaniji partner
 
Mi ispunjavamo dogovoreno;
Verujemo u portfolio principala;
Posvećeni smo svojoj osnovnoj dužnosti - mi osiguravamo da je pun asortiman prisutan u standardnom kvalitetu, na svakom mestu i svakom trenutku kada potrošač to želi;
Naši kupci su naši partneri, mi poštujemo njihov posao i njihov glas pažljivo slušamo;
Mi pružamo pouzdan i stalan servis kojim težimo da zadovoljimo interese i potrebe svih učesnika u lancu od potrošača preko maloprodavca i distributera pa do principala;

Odgovornost

 
Odgovorni smo prema sebi, svojim klijentima i društvenoj zajednici;
Preuzimamo odgovornost za sopstvene postupke, individualne i kao tim;
Odgovorni smo za uspeh, na tom putu smo dosledni i istrajni;
Odgovorno rukovodimo resursima;
 
Komunikacija

 Mi tražimo i govorimo istinu;
Komuniciramo pravovremeno, otvoreno bez predrasuda i straha;

Tim

 Delimo zajednički cilj, pouzdani smo i odgovorno ispunjavamo svoje zadatke;
Cenimo međusobne različitosti i verujemo jedni u druge;
Posvećeni smo svom poslu, timu, i zajedničkom cilju;

Znanje i konstantno usavršavanje
 
Posvećeni smo najboljim praksama dok neprestano tragamo za daljim unapređenjima;
Pažljivo pratimo tržišna zbivanja i reagujemo na nove izazove;
Negujemo kulturu inovativnosti, ohrabrujemo stvaranje, deljenje novih ideja, bez obzira odakle one dolaze;
Naša je obaveza da stvorimo ambijent, u kojem naši zaposleni mogu neprestano da usavršavaju svoje znanje i veštine;
***
U skladu sa vrednostima MD Internationala, naših 300 zaposlenih u četiri distributivna centra, doprinose svojim predanim radom uspešnom plasiranju proizvoda svih naših principala. Brinemo o svojim zaposlenima i klijentima i zajedno osvajamo nova tržišta. Osnova  uspeha MD Internationala leži u dobroj organizaciji, tehničkoj i logističkoj podršci, kvalitetno izabranim kadrovima, odličnoj distribuciji... jednom rečju, u našem "know-how".

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije i regrutacije kandidata počinje objavljivanjem otvorene pozicije na sajtu Infostuda i na sajtu kompanije. Nakon detaljnog pregleda pristiglih biografija kontaktiraju se kandidati koji ispunjavaju zadate kriterijume za otvoreno radno mesto. Vreme potrebno za proces selekcije kandidata koji ulaze u uži krug zavisi od broja pristiglih prijava ali obično ne traje duže od 15 dana.

Sledeći korak je intervju. Najčešće je to jedan intervju koji zajedno obavlja menadžer ljudskih resursa i predstavnik organizacione jedinice kojoj tražena radna pozicija pripada. Menadžer ljudskih resursa vodi bihevioralni intervju dok predstavnik organizacione jedinice upoznaje kandidate sa pozicijom na koju su aplicirali, timom i radom organizacione jedinice. Takođe, intervju je prilika da i vi nama predstavite vaše kvalifikacije.

Trudimo se da proces selekcije bude prijatan i da direktna i jasna komunikacije bude primarna u svim fazama procesa selekcije sa ciljem da izaberemo kandidata koji svojim veštinama, znanjima i sposobnostima u najvećoj meri ispunjava uslove otvorenog radnog mesta.

Svim kandidatima koji su aplicirali za posao u našoj kompaniji šaljemo mejl o ishodu konkursa, bilo da je pozitivan ili negativan i, ukoliko se slažu, čuvamo njihovu biografiju u našoj bazi kandidata za neku drugu priliku.

Ako trenutno nije oglašena pozicija koja odgovora iskustvu i kompetencijama zainteresovanih kandidata, svoju biografiju uvek mogu poslati na e-mail adresu: hr@mdi.rs ili se prijaviti na sajtu naše kompanije.

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Adresa

Žorža Klemansoa 39; 11158, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17175122

PIB

100153163

Broj zaposlenih

251 - 500