Medoprodukt

Medoprodukt

O kompaniji

Medoprodukt je osnovan kao pčelarska zadruga 1955. u srcu voćarskog i povrtarskog kraja, kao i medonosne flore. Posebno važno poglavlje u istoriji preduzeća počinje 1980 godine, izgradnjom fabrike i hladnjače u Tavankutu.

Medoprodukt raspolaže savremenom hladnjačom kapaciteta 10 000 tona, za skladištenje duboko smrznutog i svežeg voća, povrća, sirovina i poluproizvoda po svetskim standardima. Elektronska linija za kalibrisanje voća i povrća omogućava da Medoprodukt potrošačima ponudi i sveže konzumno voće i povrće.

Danas je Medoprodukt moderna fabrika ukusne i prirodne hrane, koja kontrolisanjem odgoja voća i povrća prerađuje i proizvodi različite proizvode od povrća i voća, i med.

Medoprodukt proizvodi blizu 220 vrsta proizvoda

  • od voća (sveže voće, kompote, džemove, marmelade, brzosmrznuto voće rolland, aseptične voćne kaše, kesten pire),
  • od povrća (pasterizovane salate, ajvar, paradajz pire, brzosmrznuta rezana paprika),
  • kao i više vrsta meda.

Pola veka tradicije i iskustva, liderska pozicija na tržištu u proizvodima od voća i povrća i meda, tri puta za redom osvojen šampionski pehar kvaliteta na Novosadskom sajmu i poverenje potrošača u Medoprodukt su izgradili vrhunski kvalitet proizvoda. Vrhunski kvalitet i bezbednost proizvoda je zvanično potvrđen i HACCP sertifikatom.

Nagrade i priznanja:

Medoprodukt je nosilac i mnogobrojnih sajamskih nagrada' priznanja:
- 2003. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma
- 2004. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma
- 2005. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma
- 2007. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma

Medoprodukt kesten pire osvojio je prestižnu nagradu "Najbolje iz Vojvodine" koje dodeljuje Izvršno veće Vojvodine na osnovu kriterijuma visokog kvaliteta i mišljenja potrošača.

Zadnje priznanje kvalitetu Medoprodukt proizvoda je dobijanje statusa dvorskog liferanta na dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II


Kontakt

Adresa

24214 Tavankut bb, Srbija, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08236593

PIB

100838451