Medoprodukt

Medoprodukt

O kompaniji

Medoprodukt je osnovan kao pčelarska zadruga 1955. u srcu voćarskog i povrtarskog kraja, kao i medonosne flore. Posebno važno poglavlje u istoriji preduzeća počinje 1980 godine, izgradnjom fabrike i hladnjače u Tavankutu.

Medoprodukt raspolaže savremenom hladnjačom kapaciteta 10 000 tona, za skladištenje duboko smrznutog i svežeg voća, povrća, sirovina i poluproizvoda po svetskim standardima. Elektronska linija za kalibrisanje voća i povrća omogućava da Medoprodukt potrošačima ponudi i sveže konzumno voće i povrće.

Danas je Medoprodukt moderna fabrika ukusne i prirodne hrane, koja kontrolisanjem odgoja voća i povrća prerađuje i proizvodi različite proizvode od povrća i voća, i med.

Medoprodukt proizvodi blizu 220 vrsta proizvoda

  • od voća (sveže voće, kompote, džemove, marmelade, brzosmrznuto voće rolland, aseptične voćne kaše, kesten pire),
  • od povrća (pasterizovane salate, ajvar, paradajz pire, brzosmrznuta rezana paprika),
  • kao i više vrsta meda.

Pola veka tradicije i iskustva, liderska pozicija na tržištu u proizvodima od voća i povrća i meda, tri puta za redom osvojen šampionski pehar kvaliteta na Novosadskom sajmu i poverenje potrošača u Medoprodukt su izgradili vrhunski kvalitet proizvoda. Vrhunski kvalitet i bezbednost proizvoda je zvanično potvrđen i HACCP sertifikatom.

Nagrade i priznanja:

Medoprodukt je nosilac i mnogobrojnih sajamskih nagrada' priznanja:
- 2003. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma
- 2004. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma
- 2005. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma
- 2007. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma

Medoprodukt kesten pire osvojio je prestižnu nagradu "Najbolje iz Vojvodine" koje dodeljuje Izvršno veće Vojvodine na osnovu kriterijuma visokog kvaliteta i mišljenja potrošača.

Zadnje priznanje kvalitetu Medoprodukt proizvoda je dobijanje statusa dvorskog liferanta na dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II


Kontakt

Medoprodukt

  • 24214 Tavankut bb, Srbija
  • Subotica
  • Srbija
  • PIB: 100838451
  • Matični broj: 08236593
+381 24 767-122

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.