Megaplast doo

Megaplast doo

O kompaniji

Megaplast je porodična firma osnovana početkom milenijuma koja je za nešto više od dvadeset godina postojanja izrasla u jednog od lidera na srpskom tržištu u proizvodnji i prodaji PVC i aluminijumske stolarije. Sebi smo dali zadatak da tržištu ponudimo kvalitet bez kompromisa u jedinstvenoj kombinaciji profila, stakala i okova od kojih se izrađuje naša stolarija po meri, praćena besprekornom uslugom tokom prodaje, ali i isporuke i ugradnje. Tu smo da odgovorimo na sve visoke tehničke i estetske zahteve koje pred nas postave klijenti, vodeći računa i o najsitnijim detaljima, a poštujući njihovo vreme i novac. Naša stolarija pretvara kuću u dom ili ugodan poslovni prostor.

Mi brinemo o našim korisnicima i proizvodima, čak i nakon što je ugradnja završena i pružamo besplatan servis u garantnom roku. Naš stručni tim je za klijente uvek tu da im pomogne savetom i iskustvom, te da pronađe najbolje i najoptimalnije rešenje za svaki zadatak koji nam se postavi - od projektovanja i sigurnosti do toplotne i zvučne izolacije.

Mi brinemo i o prirodi jer su naši proizvodi izrađeni po najvišim ekološkim standardima i uspešno odgovaraju na sve izazove energetske efikasnosti. Među prvima smo u Srbiji dobili CE znak (Conformité européenne) od vodećeg evropskog Instituta za građevinarstvo u Rozenhajmu, u Nemačkoj, koji potvrđuje da su naši proizvodi projektovani i proizvedeni u skladu sa zdravstvenim, bezbednosnim i drugim direktivama Evropske unije koje su relevantne za te proizvode i koje predviđaju stavljanje CE oznake na njih. Pored toga, naši proizvodi poseduju i sve druge ateste u skladu za zahtevima struke i dobre prakse jer su nam kvalitet proizvoda i zdravlje korisnika na prvom mestu.

Odabrali smo partnere koji ulivaju sigurnost i poverenje, a pre svega vrhunski kvalitet, kako bi stolarija koja izađe iz naše proizvodnje u svim segmentima bila izvrsna. Stoga smo ponosni na saradnju sa renomiranim svetskim kompanijama Rehau i Maco, te kompanijama Guardian, Hoppe i Velux koje nam pomažu da svojim klijentima pružimo najbolju stolariju i prateću opremu.

Okrenuti smo stalnom usavršavanju i poboljšavanju kvaliteta proizvoda i usluga jer verujemo da se samo stalnim radom na sebi ide napred. O tome svedoče i moderni i inovativni materijali koje koristimo, poput raufipro kompozita, koji je svoja vanserijska svojstva već dokazao u avio-industriji i Formuli 1, ili RAL montaža koja vodi većoj energetskoj efikasnosti objekta. Smatramo da je samo najbolje dovoljno dobro za naše klijente.

U našim moderno uređenim prodajnim salonima u Novom Sadu i Beogradu mogu se videti svi tipovi stolarije iz naše ponude, kao i kompletan prateći program, koji će stanovanje učiniti lepšim i prijatnijim, i uz profesionalno i stručno savetovanje mogu se odabrati lične unikatne kombinacije profila, stakala i okova koja će u celosti biti prilagođena određenom ukusu i potrebama. Briga naših klijenata je samo da odaberu, a sve ostalo, od merenja do ugradnje je naša briga. Naša najbolja preporuka su zadovoljni korisnici.

Zaposlenima pored redovne zarade i stalnog radnog odnosa, nudimo i mogućnost da rade u prijatnom radnom okruženju kao deo dobro organizovanog i posvećenog tima koji brine o svojim klijentima. Takođe, obezbeđujemo i mogućnost za kontinuirano napredovanje i usavršavanje kroz treninge i obuke, jer verujemo da se samo kroz stalni progres ide napred.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar oslobođenja 38, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20423145

PIB

105619975

Broj zaposlenih

< 20