Mei Ta Europe doo

Mei Ta Europe doo

O kompaniji

MEI TA Europe - Barič
 
MEI TA Industrial Co., Ltd. je privatna industrijska kompanija osnovana 1977. godine. Kompanija se bavi proizvodnjom automobilskih delova, delova motora i opštim industrijskim delovima. Kompanija je svetski lider na tržištu turbo punjača obezbeđujući komponente visokokvalitetnih vrednosti kao što su komponente kućišta turbine i centralnih kućišta u potpunosti livene i mašinski obrađene. 
MEI TA Industrial Co., Ltd. je globalno i održivo osnovana, imajući nekoliko proizvodnih postrojenja u Kini (NWS i DSP u Kini, MeiTa i Weisan na Tajvanu) i Indiji (GREEN TECH), unutar Streit grupacije poseduje proizvodne pogone u Francuskoj, Slovačkoj, Srbiji (Streit Nova- Stara Pazova) kao i zajedničko ulaganje sa TROMPETTER GUSS u Nemačkoj. Kompanija ima preko 10 000 zaposlenih i na globalnom nivou ostvaruje prihod od 800 mil. €.
Grupa je priznata po svojoj tehničkoj ekspertizi u proizvodnji centralnih kućišta i kućišta turbina. Grupa ima snažan i održiv odnos sa ključnim kupcima kao što su Honeywell / BorgWarner / MHI / Bosche-Malhe / Continental, podržan od strane globalnog stručnog tima. Danas, MEI TA Industrial Co. Ltd. otvara fabriku livenja u Srbiji, Mei Ta Europe d.o.o., investiciju vrednu više od 50 mil. €, orijentisanu na komponente od nerđajućeg čelika u cilju podrške razvoja biznisa sa turbo punjačima. Kompanija MTE u Bariču trenutno ima više od 2000 radnika različitih obrazovnih profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Železnička 44V, 11504 Obrenovac, Srbija

Kontakt
Matični broj

21077461

PIB

108836423

Broj zaposlenih

> 1000