Mercata VT d.o.o
Mercata VT d.o.o

Mercata VT d.o.o

Potpuna nacionalna pokrivenost

O kompaniji

Iza nas je 20 godina bogatog iskustva, a ispred nas je bezbroj poslovnih mogućnosti!


Iako Mercata VT pod današnjim imenom posluje od 2. marta 2020. godine, iza kompanije je čak dve decenije znanja i iskustva u distributivnom biznisu. Nastala je kao sinergija kompanija Veletabak d.o.o. i Mercata d.o.o, a zajedničkim stečenim znanjem stvoren je još snažniji kolektiv sa perspektivnom budućnošću.


Mercata VT je distributivna kompanija koja se bavi snabdevanjem tržišta duvanskim proizvodima i robom široke potrošnje (FMCG). Cij našeg poslovanja je ostvarivanje održivog rasta i stvaranje dodatne vrednosti za poslovne partnere i robne marke u asortimanu kompanije.


Sa svojih 1.000 zaposlenih, od kojih je čak 400 predstavnika prodaje, 4 distributivna centra i 60.000 isporuka na mesečnom nivou, kompanija Mercata VT je u mogućnosti da u najkraćem roku odgovori na sve tržišne izazove. Uz neposredni kontakt sa maloprodajom i potrošačima kreiramo trendove koji unapređuju zadovoljstvo kako poslovnih partnera, tako i krajnjih korisnika robe i usluga.


Mnogi principali sa kojima ostvarujemo značajne rezultate i povećavamo potencijal za budućnost, sa nama su više od 10 godina, što dokazuje da smo pouzdan partner.


Mercata VT nudi više od usluge distributera – kompanija nudi dugoročno strateško partnerstvo.

Beneficije

Kontakt

Adresa

Temerinska 102, 21000 Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08762023

PIB

101695403

Broj zaposlenih

> 1000