Mercator-S d.o.o.

Mercator-S d.o.o.

Poslovi

Snaga grupacije

O nama

Mercator-S je deo Mercator Grupe i predstavlja jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U svojoj mreži, raspoređenoj u više od 100 gradova i mesta širom zemlje, ima više od 300 IDEA prodavnica, 35 RODA marketa, 4 Velpro centra, 2 Mercator centra i 1 HoReCa centar. Znamo da nije sve u brojevima i zato želimo da istaknemo da je društvena odgovornost naše najveće zadovoljstvo. Ponosni smo na to što godinama unazad podržavamo i učestvujemo u realizaciji najvećih kulturnih i društveno odgovornih događaja u Srbiji.
Mi smo kompanija dovoljno velika da podrži najveće događaje, a dovoljno moderna i fleksibilna da odgovori na ritam vremena u kojem pulsira i zadovoljava potrebe pojedinaca. Sto posto smo tu, živimo i dišemo sa našom zajednicom. Radimo, brinemo i strasno učestvujemo u svakom događaju.
Kao kompanija koja ima odgovoran pristup prema svojim zaposlenima, Mercator-S je u saradnji sa sindikalnom organizacijom krajem 2012. godine doneo odluku o osnivanju Fondacije solidarnosti, koja ima za cilj da pruži materijalnu pomoć zaposlenima koji se nađu u nepredviđenim i teškim životnim situacijama.
Mi smo Mercator-S i zadovoljstvo će nam biti da i vi budete deo našeg tima

Zašto mi?

Stvaraćeš u prijatnijem radnom okruženju

Pauza je vreme u kojem prikupljamo energiju. Zato smo za sve zaposlene obezbedili ugodan ambijent u Kantini 904, da svako može u prijatnom okruženju da doručkuje i ruča. Znamo da um najbolje stvara kada je najodmorniji, pa zato postoji i Fun Room. To je prostorija u kojoj možete da odigrate stoni tenis ili stoni fudbal, partiju bilijara i neku od sportskih ili avanturističkih igrica na Sony Playstation konzoli. I na kraju, za sve zaposlene koji rade u upravnoj zgradi obezbedili smo kompanijski autobus uz koji je lakši i dolazak i odlazak s posla.

Naši zaposleni

Lazar Marković, direktor Poslovnog područja maloprodaje

U kompaniju IDEA, odnosno Mercator-S, došao sam preko programa Prva šansa. Imao sam diplomu Ekonomskog fakulteta u Beogradu i nijedan dan radnog iskustva. I sada se sećam svog prvog dana na poslu. Tada, kao pripravnik koji je prolazio sva odeljenja u prodavnici, nisam mogao ni da pretpostavim u kom pravcu ću se razvijati. Imao sam sreću da postanem deo ovog tima i da učim od najboljih. Dobio sam induvidualan plan razvoja, bio sam na raznim stručnim usavršavanjima, pohađao sam MBA studije na Bled School of Management, i posle sedam godina postao sam direktor područja maloprodaje. Moja karijera je rezultat rada, ali i poslovne kulture Mercator-S tima koji mnogo radi sa mladima, pruža šansu da se dokažu, tima koji ukoliko dođe do greške „svežih“ u poslu daje još veću podršku.

Tamara Stančev, specijalista za kampanje i projekte u Području marketinga

Meni je moja kampanja najlepša. Ne zato što je moja, nego zato što je o nečemu mom, baš mom. Zato što je Beograd moj. Tvoj. Njihov. Naš. Kada sam došla u Mercator-S – nisam imala mnogo marketing iskustva. Znala sam osnovne pojmove, ali nisam znala baš sve da ih jasno razgraničim. Bez obzira na to, dobila sam priliku da vodim najveću image kampanju Beograd grad vaših iDEA – jer su dovoljno verovali u mene, i dobila sam jednog od najiskusnijih mentora – jer su znali da tolika odgovornost mora da bude praćena znanjem. Ono što me je najviše oborilo s nogu su ljudi. Sve možete da pitate, bez da se plašite da će neko pomisliti da ste sišli s pameti. Radimo mnogo i radimo velike stvari – ali sve vreme se smejemo glasno. I to je najveća čar – što ujutru, kad zazvoni sat, nije mi teško da ustanem za posao, a ja nisam ranoranilac.

Stevan Nenadović, direktor Sektora skladišta u Poslovnom području logistike

Nekoliko sati posle položenog poslednjeg ispita na master studijama Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, dobio sam poziv da dođem na razgovor na posao. Svoju karijeru u ovom timu počeo sam kao praktikant u logistici, a danas, pet godina kasnije, upravljam skladištima u svim logističkim i veleprodajnim centrima u kompaniji, koja na dnevnom nivou odvoje više od 100.000 kutija i 3.000 paleta. Ukoliko bih nešto morao posebno da izdvojim, onda bi to svakako bila saradnja sa fenomenalnim ljudima od kojih se trudim da svakog dana naučim nešto novo.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/IDEAsrb/

Kontakt

Mercator-S d.o.o.

Temerinski put 50, 21000 Novi Sad, SRBIJA

info@mercator.rs

www.idea.rs ​   www.roda.rs

Facebook
Twitter