Mercator-S d.o.o.-logo

Mercator-S d.o.o.

Mercator-S d.o.o.-bg

O kompaniji

Mercator-S je deo Mercator Grupe i predstavlja jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U svojoj mreži, raspoređenoj u više od 100 gradova i mesta širom zemlje, ima više od 285 IDEA prodavnica, 35 RODA marketa, 4 Velpro centra, 2 Mercator hipermarketa, 3 IDEA Organik prodavnice i 1 HoReCa centar. Znamo da nije sve u brojevima i zato želimo da istaknemo da je društvena odgovornost naše najveće zadovoljstvo. Ponosni smo na to što godinama unazad podržavamo i učestvujemo u realizaciji najvećih kulturnih i društveno odgovornih događaja u Srbiji.
Mi smo kompanija dovoljno velika da podrži najveće događaje, a dovoljno moderna i fleksibilna da odgovori na ritam vremena u kojem pulsira i zadovoljava potrebe pojedinaca. Sto posto smo tu, živimo i dišemo sa našom zajednicom. Radimo, brinemo i strasno učestvujemo u svakom događaju.
Kao kompanija koja ima odgovoran pristup prema svojim zaposlenima, Mercator-S je u saradnji sa sindikalnom organizacijom krajem 2012. godine doneo odluku o osnivanju Fondacije solidarnosti, koja ima za cilj da pruži materijalnu pomoć zaposlenima koji se nađu u nepredviđenim i teškim životnim situacijama.
Mi smo Mercator-S i zadovoljstvo će nam biti da i vi budete deo našeg tima.

Beneficije

Zdravlje

Organizovan prevoz

Edukacija, profesionalni razvoj

Sport i rekreacija

Kompanijski popusti

Porodica i roditeljstvo

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Mercator S-logo

Mercator S

​Mercator hipermarket je nastao sa idejom da bude prepoznatljiv kao prodajni objekat koji će odgovoriti na sve potrebe savremenih potrošača i koji će svaku kupovinu pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Mercator centri u Beogradu i Novom Sadu danas predstavljaju moderno uređene tržne centre koje mesečno poseti i više od 500.000 potrošača sa istančanim ukusom za shopping, koji dolaskom u ove objekte dožive jedan potpuno novi osećaj kupovine i pažnje svih trgovaca.

IDEA-logo

IDEA

​IDEA maloprodajna mreža danas broji više od 300 prodavnica malog i super formata i nalazi se u gotovo svakom mestu u Srbiji. Prema prodajnoj površini i pažljivo odabranom asortimanu namenjena je, pre svega svakodnevnoj kupovini svežih proizvoda, ali i velikim vikend kupovinama u kojima porodica može da nabavi sve što joj je potrebno.

RODA-logo

RODA

​Pažljivo prateći potrebe svojih potrošača Roda je izrasla u maloprodajnu mrežu s 35 prodavnica raspoređenih širom Srbije, najširim asortimanom domaćih proizvoda i najboljim uslovima plaćanja. Danas na svojim policama potrošačima nudi više od 40.000 vrhunskih domaćih i svetskih brendova po najpovoljnijim cenama.

VELPRO-logo

VELPRO

VELPRO je vodeći nacionalni veleprodajni lanac u Srbiji koji poseduje 4 veleprodajna centra, koji su prilagođeni i organizovani za snabdevanje profesionalnih kupaca. U svom bogatom asortimanu VELPRO nudi više od 5.500 artikala široke potrošnje. Prateći potrebe svojih kupaca i stalnim ulaganjem u razvoj, ovaj brend je za više od dve decenije postojanja doživeo snažnu ekspanziju, te danas u svom portfoliju ima više od 6.000 profesionalnih kupaca širom Srbije.

HORECA-logo

HORECA

HoReCa centar je organizovan tako da u svakom trenutku može da odgovori na zahteve ugostiteljskih objekata i dostavi robu u dogovorenom roku. Asortimansku ponudu čini više od 1.500 artikala u bazičnoj ponudi, od kojih se posebno izdvajaju kategorije svežeg voća i povrća, delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda kao i svežeg mesa. Pored toga, u ponudi je i dopunski asortiman sa više od 40.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala.

Kontakt

Mercator-S d.o.o.

Mercator-S d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Temerinski put 5021000 Novi Sad

Srbija

Matični broj

06886671

PIB

101670560

Broj zaposlenih

> 1000