Mercator-S d.o.o.

Mercator-S d.o.o.

Poslovi

Magacioner

Beograd, Niš, Novi Sad

rok 30.06.2020.

Prodavac

više gradova

rok 30.06.2020.

Vozač

Beograd

rok 30.06.2020.

Mesar

više gradova

rok 30.06.2020.

Poslovođa u maloprodajnom objektu

Ćuprija, Jagodina, Paraćin

rok 19.06.2020.

Magacioner

Novi Banovci

rok 14.06.2020.

Saradnik za asortiman

Beograd

rok 07.06.2020.

Snaga grupacije

O nama

Mercator-S je deo Mercator Grupe i predstavlja jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije. U svojoj mreži, raspoređenoj u više od 100 gradova i mesta širom zemlje, ima više od 285 IDEA prodavnica, 35 RODA marketa, 4 Velpro centra, 2 Mercator hipermarketa, 3 IDEA Organik prodavnice i 1 HoReCa centar. Znamo da nije sve u brojevima i zato želimo da istaknemo da je društvena odgovornost naše najveće zadovoljstvo. Ponosni smo na to što godinama unazad podržavamo i učestvujemo u realizaciji najvećih kulturnih i društveno odgovornih događaja u Srbiji.
Mi smo kompanija dovoljno velika da podrži najveće događaje, a dovoljno moderna i fleksibilna da odgovori na ritam vremena u kojem pulsira i zadovoljava potrebe pojedinaca. Sto posto smo tu, živimo i dišemo sa našom zajednicom. Radimo, brinemo i strasno učestvujemo u svakom događaju.
Kao kompanija koja ima odgovoran pristup prema svojim zaposlenima, Mercator-S je u saradnji sa sindikalnom organizacijom krajem 2012. godine doneo odluku o osnivanju Fondacije solidarnosti, koja ima za cilj da pruži materijalnu pomoć zaposlenima koji se nađu u nepredviđenim i teškim životnim situacijama.
Mi smo Mercator-S i zadovoljstvo će nam biti da i vi budete deo našeg tima.

Zašto mi?

DIPLOMA I POSAO ZA 16 ĐAKA U IDEA, RODA I MERCATOR PRODAVNICAMA

U cilju promocije dualnog obrazovanja i stručne prakse, Poljoprivredna škola PK Beograd, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Privredna komora Srbije i kompanija Mercator-S, drugu godinu zaredom organizovali su svečani događaj dodele diploma maturantima koji su dobili posao u kompaniji. U projekat zapošljavanja mladih su se, pored Poljoprivredne škole PK Beograd, priključile i Hemijsko-tehnološka škola Subotica, Srednja škola Grocka, Ekonomska škola Čačak i Prehrambeno-ugostiteljska škola Čačak. Broj učenika, koji su kroz program dualnog obrazovanja dobili posao, povećao se sa prošlogodišnjih 9 na 16.

Dobrodošlicu novim kolegama poželela je Jelena Jovanović, rukovodilac Službe regrutacije i selekcije, u kompaniji Mercator-S.

„Da bi sve naše prodavnice funkcionisale besprekorno važno je da tim naših zaposlenih konstantno pojačavamo sa novim, mladim ljudima koji su spremni da uče. Zato mi je posebno drago što su ovi đaci ovde i što mogu, kao mojim novim kolegama, da im poručim - Dobrodošli u kompaniju Mercator-S!”, izjavila je Jelena Jovanović.

Kompanija Mercator-S već godinama sprovodi programe saradnje sa 25 srednjih škola širom Srbije. Iz ovih projekata više od 300 učenika svake godine u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama obavlja stručnu praksu.

Naši zaposleni

Maja Marković, rukovodilac Službe za digitalni marketing

​​Započela sam karijeru u kompaniji Mercator-S pre više od 6 godina na poziciji specijaliste za digitalni marketing i od tada sam radila na nekoliko različitih pozicija. Trenutno imam priliku da kao media managera objedinim i primenim sva stečena znanja o komunikaciji sa potrošačima kroz posao koji je zanimljiv, dinamičan i drugačiji svakog dana. Svoj posao volim, jer je svaki dan jedna nova avantura – ne umara me, već upravo suprotno - inspiriše me i daje mi energiju.
 
Mercator-S je kompanija u kojoj ambicione osobe imaju prostora za razvoj. Organizaciona kultura je motivišuća, a mogućnosti za sticanje novih veština su neograničene. Srećna sam što sam okružena vrednim i posvećenim kolegama koji su u svakom trenutku spremi da pomognu i zahvalna sam što imam priliku da sarađujem sa kompetentim i uspešnim menadžerima koji rado dele svoja iskustva i stručnost.

Lazar Marković, direktor Poslovnog područja maloprodaje

U kompaniju IDEA, odnosno Mercator-S, došao sam preko programa Prva šansa. Imao sam diplomu Ekonomskog fakulteta u Beogradu i nijedan dan radnog iskustva. I sada se sećam svog prvog dana na poslu. Tada, kao pripravnik koji je prolazio sva odeljenja u prodavnici, nisam mogao ni da pretpostavim u kom pravcu ću se razvijati moja karijera. Imao sam sreću da postanem deo ovog tima i da učim od najboljih. Dobio sam induvidualan plan razvoja, bio sam na raznim stručnim usavršavanjima, pohađao sam MBA studije na Bled School of Management, i posle sedam godina postao sam direktor Područja maloprodaje. Moja karijera je rezultat rada, ali i poslovne kulture Mercator-S tima koji puno ulaže u mlade, pruža šansu da se dokažu, tima koji ukoliko dođe do greške „svežih“ u poslu daje još veću podršku.

Stevan Nenadović, direktor Sektora skladišta Poslovnog područja logistike

Nekoliko sati posle položenog poslednjeg ispita na master studijama Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, dobio sam poziv od današnjih kolega da dođem na intervju za posao. Svoju karijeru u ovom timu počeo sam kao praktikant u logistici, a danas, pet godina kasnije, upravljam skladištima u svim logističkim i veleprodajnim centrima u kompaniji, koja na dnevnom nivou odvoje više od 100.000 kutija i 3.000 paleta. Posebno bih da izdvojim, onda bi to svakako bila saradnja sa fenomenalnim ljudima od kojih se trudim da svakog dana naučim nešto novo.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/IDEASrbija/

Kontakt

Mercator-S d.o.o.

Temerinski put 50, 21000 Novi Sad, SRBIJA

info@mercator.rs

www.idea.rs ​   www.roda.rs

Facebook
Twitter