MERIDIANBL DOO

MERIDIANBL DOO

O kompaniji

S' ponosom obaveštavamo da je Meridian a.d. Banja Luka otvorio kompaniju u Beogradu (Srbija) pod nazivom MeridianBL d.o.o. Beograd, kako bi svojim kupcima olakšao pristup logističkim uslugama i povezao region sa Evropom. U novembru 2019. počeli smo nuditi logističke usluge koje će našim kupcima pružiti rešenja za izazove transporta.
Otvaranjem ove kompanije počinje samostalno pružanje sveobuhvatne logistike, skladištenja, distribucije, carinskog posredovanja, carinskog skladištenja i logističkog savetovanja za klijente.
Pokretanjem nove kancelarije, možemo ponuditi sopstveni i podugovarački vozni park od međunarodnog i domaćeg prevoza do skladištenja i distribucije. Našim komitentima nudimo sve potrebne bankarske garancije za carinske i poreske obaveze, kao i tranzitne bankarske garancije.
Glavna prednost novootvorene kompanije je što povezuje Evropu sa Balkanom u oba smera, tako da našim korisnicima možemo ponuditi samo najbolje usluge u regionu.

Kontakt

MERIDIANBL DOO

  • Maršala Tita 206
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 111696202
  • Matični broj: 21523941

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.