Metropol Palace d.o.o.

Metropol Palace d.o.o.

O kompaniji

Hotel Metropol prvobitno je otvoren 1957. godine i smatra se jednim od najluksuznijih hotela na Balkanu koji je tokom svog postojanja ugostio brojne beogradske doajene, kulturnu elitu i poznate strane goste.
Metropol Palace hotel danas pripada brendu Luxury Collection koji je deo svetski poznate hotelske grupacije Marriott International Inc. i posluje po međunarodnim standardima.

Hotel raspolaže sa 198 soba i 38 apartmana koji odišu modernim dizajnom ali stilski podsećaju na sredinu 20. veka kada je hotel izgrađen i imaju pogled na Bulevar kralja Aleksandra i na jedan od najlepših beogradskih parkova – Tašmajdan.  
Različiti hotelski prostori kao što su balske dvorane, sale za sastanke, restoran, bar i lobi, kao i terasa okrenuta ka parku mogu da ugoste sve vrste dešavanja od konferencija, večera i privatnih zabava, do venčanja i sastanaka.
Restoran fine hrane gostima pruža mogućnost da uživaju u kombinaciji lokalnih ukusa i internacionalnih specijaliteta, a luksuzni Limegrove Fitness&Spa centar sa bazenom dužine 25 metara idealno je mesto za opuštanje posle napornog dana.


Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel dobitnik je sledećih nagrada i priznanja: Conde Nast 2013 Hot List, Wallpaper Best Urban Hotels 2013, Trip Advisor Certificate of Excellence 2013 Winner, Trip Advisor 2014 Travelers’ Choice, Top Serbian Brands 2016, Trip Advisor 2017 Travellers’ Choice.
 

Kontakt

Metropol Palace d.o.o.

  • Bulevar kralja Aleksandra 69
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104439205
  • Matični broj: 20166495
  • Broj zaposlenih: 51 - 100

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.