Mia Mara d.o.o.

Mia Mara d.o.o.

O kompaniji

MIAMARA doo je jedna od vodećih modnih kompanija na srpskom tržištu, sa 25-godišnjom tradicijom zastupanja najpoznatijih svetskih brendova.

Prepoznajući potrebe klijenata za urbanim dizajnom, organskim i prirodno obojenim materijalima i jedinstvenom paletom boja koja odgovara celoj porodici, kompanija je izabrala italijanske brendove Benetton i Sisley kao svoju polaznu tačku.

Sama filozofija MIAMARA podržala je Benettonovu misiju da je moda multikulturalna i da treba da zadovolji sve segmente porodičnog života.

Podržavajući emancipaciju žena, MIAMARA se okrenula pronalaženju luksuznih brendova koji slave različitost žena i pružaju jedinstven stil svakom klijentu i postala franšizni partner MaxMara Group kroz monostore Max Mara, Weekend Max Mara, Marella, kao i premijum italijanskog  brenda Pinko.

U MIAMARA-i, moda nije samo posao, već i želja da se žene prikažu kao savremene heroine koje hrabro koračaju kroz svoj poslovni i privatni život. Ovom misijom otvorena je jedinstvena modna oaza u srcu Beograda, MIAMAYA Fashion Concept Store sa ekskluzivnim brendovima među kojima su: RED Valentino, Elisabetta Franchi, Twinset, Marc Jacobs ...

Vrhunac uspeha komapnija beleži otvaranjem unikatnog luksuznog koncepta Miamaya Gold koji objedinjuje brendove Dolce&Gabbana, Valentino, Chloe, Loewe..

Kontakt

Adresa

Patrijarha Gavrila 6/3, Beograd, Srbija

Matični broj

20966211

PIB

108274396

Broj zaposlenih

20 - 50