Mild-prom d.o.o.

Mild-prom d.o.o.

O kompaniji

Mild-prom je porodična firma iz Beograda osnovana 1995. godine, koja nudi svojim potrošačima nameštaj renomiranih domaćih i stranih proizvođača.

U Mild-prom salonima nameštaja možete pronaći veliki izbor modernog i klasičnog nameštaja, kako tapaciranog tako i pločastog sa širokom paletom boja i dezena, a uz sve to Vam nudimo brzu i efikasnu isporuku, pristupačne cene, povoljnosti pri kupovini (platne kartice, čekovi građana, krediti banaka,…). Pored toga u našem asortimanu možete pronaći nameštaj za opremanje dečijih i spavaćih soba, trpezarija, kuhinjski nameštaj, krevete od punog drveta različitih dimenzija, dušeke – kako od klasičnih materijala tako i od memorijske pene, kupatilski nameštaj, kancelarijske stolice itd.

Posebnu pogodnost koju nudimo našim potrošačima jeste izrada kuhinja (univer, medijapan i folija), plakara, ormara i sitnog komadnog nameštaja, po meri.

U našim salonima će Vas dočekati ljubazno i nasmejano osoblje, uvek spremno da izađe u susret Vašim željama i pomogne prilikom kupovine.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Vojvode Stepe 459, Beograd, Srbija

Matični broj

17081683

PIB

100373651