Milenijum Osiguranje a.d.o.

Milenijum Osiguranje a.d.o.

O kompaniji

Milenijum osiguranje, sa tradicijom poslovanja dugom 31. godinu, spada u jedno od najstarijih osiguravajućih društava i prvo osiguranje u privatnom vlasništvu u Srbiji.

Osnovani smo 1992. godine kao „DDOR Stankom Osiguranje“, a 2001. godine smo promenili ime u Milenijum osiguranje a.d.o. Kao sigurna i poželjna investicija, postali smo prvo domaće osiguravajuće društvo u koje je ušao strani kapital - osiguravajuća kompanija Croatia osiguranje, a 2014. godine postajemo i deo Adris grupe, jedne od vodećih regionalnih grupacija. 

Od samog osnivanja naše kompanije do danas, predano smo osluškivali potrebe naših klijenata i pratili potrebe tržišta, radili na uvođenju inovacija, proširenju našeg proizvodnog portfolija, pružanju najkvalitetnije usluge u domenu neživotnog osiguranja i izrasli smo u ozbiljnu i visoko profesionalnu kompaniju.

Naš tim broji oko 500 zaposlenih koji rade u širokoj mreži ekspozitura i prodajnih kancelarija na teritoriji cele Republike Srbije. Ono po čemu smo prepoznatljivi na domaćem tržištu osiguranja jeste naše višedecenijsko poslovno iskustvo, cenovna konkurentnost, kao i ažurnost i efikasnost u isplati šteta. Poverenje nam je ukazalo preko 300.000 klijenata svesnih da ćemo im u svakoj situaciji biti pouzdan oslonac i podrška njihovom zdravlju, porodici, imovini, biznisu.

I pored svih dobrih rezultata i rasta koji smo ostvarivali tokom godina, oduvek smo bili svesni da su najveća vrednost naše kompanije naši zaposleni. Zbog njihovog truda, odgovornosti, lojalnosti kompaniji i timskog duha, mi konstantno unapređujemo kvalitet naše usluge. Zato i ulažemo u njihov profesionalni razvoj, radimo na povećanju njihovog zadovoljstva kroz kvalitetne uslove rada, obuke, programe nagrađivanja, internu komunikaciju i drugo. Trudimo se da im obezbedimo siguran, motivišući i prijatan radni ambijent, kako bismo pojedinačno i timski ostvarivali ciljeve naše kompanije.

Ukoliko želite da nas upoznate još bolje, posetite naše profile na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube.

Za više informacija posetite i naš web sajt: www.mios.rs


Kontakt

Adresa

Milutina Milankovića 3B 11070, Beograd, Srbija

Matični broj

07810318

PIB

100002119