Mincom

Mincom

O kompaniji

Firma Mincom d.o.o. je osnovana 2001. godine u Novom Sadu.

Osnovao ju je Mijodrag Samardžija nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji foto materijala i rada u predstavništvu nemačke firme AGFA u Srbiji.

Na samom početku firma je počela da se bavi prodajom filmova, foto papira, mašina za izradu fotografija, digitalnih maski, foto albuma.

Firma se trenutno bavi prodajom minilaboratorija za izradu fotografija, termosublimacionih foto štampača, sublimacionog programa za štampu na šoljama i majicama kao i njihovim servisom. Možemo se pohvaliti najvećim izborom proizvoda za sublimaciju u Srbiju.

U dugogodišnjem radu uspostavili smo saradnju sa partnerima iz SAD, Kine, Italije, Južne Koreje, Japana, Velike Britanije, Mađarske, Nemačke i Bugarske.

Naš tim Vam je uvek na raspolaganju spreman da posavetuje u vezi bilo kakvog problema.
U bilo kom pravcu se firma bude razvijala uvek će nam naši klijenti biti na prvom mestu i daćemo sve od sebe da od nas izađu zadovljni sa osmehom na licu.

Kontakt

Mincom

  • Miše dimitrijevića 25
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101694033
  • Matični broj: 08717494

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.