MIND - Milanović Industries Group

MIND - Milanović Industries Group

Poslovi

Finansijski kontrolor

Kragujevac

rok 06.11.2020.

Konstruktor sistema za tretman voda

Kragujevac

rok 03.11.2020.

Snaga grupacije

O nama

Milanović Industries Group locirana je u MIND Parku, u samom srcu Šumadije, na 12km od Kragujevca na lokaciji Sobovica – Lužnice, predstavlja investicioni i razvojni centar koji će imati veliki uticaj na reindustrijalizaciju celog regiona. Tvorac i investitor MIND Parka, kompanija MIND Real Estate na čelu sa Bratislavom Milanovićem, aprila 2018. godine započinje kreiranje okruženja koje podstiče razvoj, kreativnost i inovacije. 
Sa misijom da postane jedinstveni centar kompetencija u industriji šinskih vozila na svetskom nivou, industrijski kompleks MIND Park ima za cilj da značajno doprinese tehnološkom i ekonomskom razvoju regiona.
U okviru industrijske zone, na površini od oko 20 Ha razvija se poslovna zona, sa ciljem kreiranja dinamične, visokotehnološke sredine, neophodne za pronalazak novih rešenja i optimizaciju procesa proizvodnje. Ova zona obuhvataće upravnu zgradu i objekte sa razvojno-istraživačkim potencijalima, kao što su: naučno-tehnološki park, institut za mehaničko-metalografska i hemijska ispitivanja osnovnih materijala i zavarenih spojeva, edukacioni centar i prostor za start-up kompanije.

Naši zaposleni

Lena Radosavljević
Biznis menadžer
MIND Real Estate d.o.o.

Kao business manager u okviru kompanije Mind Real Estate zadužena sam za Shared Service Centar. Unapređenje portfolia i kvaliteta usluga kao I briga o potrebama klijenata, unutar i van grupacije, predstavlja veći deo mojih zadataka.
Moj posao zahteva konstantan rad sa ljudima, tako da sam izuzetno ponosna što sam deo MIND Tima u kojem je kolegijalnost jedan od osnovnih postulata.
Zadovoljstvo je raditi u organizaciji koja se konstano razvija jer mi to pruža mogućnost da dodatno usavršavam svoja znanja, upoznajem nove ljude i  ispunjavam svoje poslovne ciljeve. 

Aleksandar Đorđević
​Bravar
AMM Manufacturing d.o.o.

Posao bravara je jedno od najzanimljivijih zanimanja u okviru MIND Parka i omogućava mi da radim na najsavremenijoj opremi i projektima koji su vezani za šinsku industriju. Pored obuka i mogućnosti za dalja usavršavanja u ovoj kompaniji brinu i o mojoj sigurnosti na radu što mi je veoma bitno. 

Jovan Anđelić
Rukovodilac službe konstrukcije
​Milanović Tretman Voda

Boravak u ovoj porodici smatram  privilegijom i veoma sam ponosan na činjenicu da sam u prilici da radim u sistemu koji se neprestano menja i  pun je specifičnosti. Ovakav sistem od nas traži posvećenost i fokusiranost i za uzvrat daje mogućnost usvajanja različitih znanja i veština. Pružila mi se mogućnost da učestvujem u različitim fazama poslovanja kroz različite projekte i na taj način osetim širok spektar mogućnosti koje pruža poslovanje danas. Od 2012. godine sam u ovoj kompaniji i vreme provedeno ovde smatam za životni period pun uspešnih poduhvata i dragocenih iskustava. Mišljenja sam da je ova kompanija svaršen poslovni pravac za sve ljude koji žele da uče, rade i žive u dinamičnom okruženju sa puno mogućnosti.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/mindgroupserbia/

Kontakt

MIND - Milanović Industries Group

Aleja Milanović bb, Kragujevac, Srbija

www.mind.rs

+381 34 6170 690
Facebook
Twitter